Karrier

miroslav_koren
Forrás: pcpress.rs

Miroslav Kořen a Kaspersky Lab új kelet-európai igazgatója

A Kaspersky Lab Miroslav Kořent nevezte ki Kelet-Európáért felelős igazgatójának, aki Prágából fogja vezetni a vállalat kelet-európai csapatát. Felelős lesz a B2C szegmens, valamint a digitális és vállalati kiberbiztonsági üzletág hosszú távú üzleti növekedéséért és nyereségességéért a teljes kelet-eutópai régióban.

Miroslav Kořen 14 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik az IT-ágazatban: korábban programozói, értékesítési és menedzsment feladatokat látott el a szektor vezető vállalatainál.

A Kaspersky Labhoz a SUSE-től érkezik, ahol évről évre jelentősen növelte a bevételt Csehországért és Szlovákiáért felelős igazgatóként. Dolgozott az SAP-nak, az Oracle-nak és a Capgemininek is többek között. MBA fokozatát a prágai egyetemen szerezte, csehül, németül és angolul beszél folyékonyan. Mindenféle sportot szeret, de leginkább a futballt és a futást, Prága mellett egy kis faluban él.

“Nagy várakozásokkal tekintek a Kaspersky Lab Kelet-Európáért felelős vezetési feladataira, mivel jelentős növekedési potenciált látok ebben a régióban. A Kaspersky Lab nagyon erős alapokkal rendelkezik, kitűnő a helyi csapatunk és az egyéni és vállalati felhasználóknak az iparág egyik legjobb megoldását kínáljuk, illetve egyedülálló fenyegetettségi jelentéseket és képzési eszközöket nyújtunk. Terveim között szerepel, hogy vállalkozási ismereteimet felhasználva, növeljem a vállalat régiós piaci részesedését, különös tekintettel a vállalati szegmensben” - mondta Miroslav Kořen, aki közvetlenül Ilijana Vavan, Európáért felelős ügyvezető igazgató felé jelent.