Karrier

t-systems_menedzsment
Forrás: T-Systems

Megújult a T-Systems menedzsmentje

Bódi Gábor, Kalmár Ákos és Fülöp Gábor is új pozícióba került a T-Systems Magyarországnál. A vállalat további felső vezetői karrierhíreiről hamarosan friss információkkal várjuk olvasóinkat!

Bódi Gábor, T-Systems Magyarország
Bódi Gábor, T-Systems Magyarország
Bódi Gábor 2016. október 1-től töltötte be a T-Systems Magyarország szegmensmarketing ágazatának igazgatói posztját, 2017. november 1-től pedig immár a vállalat vezérigazgató-helyetteseként a Soho értékesítés, vállalati ügyféltámogatás és marketing divízió vezetője lett.

Az állami és versenypiaci tapasztalatokkal egyaránt rendelkező szakember a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szerzett igazgatásszervező, majd okleveles közgazdász végzettséget, miközben ösztöndíjjal kezdett el dolgozni a Miniszterelnöki Hivatalban. Az itteni 10 éves pályafutása alatt közigazgatás-fejlesztéssel és e-közigazgatással foglalkozott, majd 2008–2010 között szakállamtitkárként koordinálta a kormányzati informatikát. Ezt követően Puskás Tivadar Közalapítvány, majd a Kopint Datorg ügyvezető igazgatója, 2013–2015 között az Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke, 2014–2015 között pedig a Miniszterelnökség infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkára volt.

Fülöp Gábor, T-Systems Magyarország
Fülöp Gábor, T-Systems Magyarország
Fülöp Gábor a T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyetteseként a kis- és középvállalati vertikális megoldásokért felelős divízióvezetője lett 2017. novemberétől. A Telekom cégcsoporthoz 2003-ban csatlakozott, a Westelben és később a T-Mobile Magyarországban üzletfejlesztési, valamint termékfejlesztési vezető pozíciókat töltött be; felelősségi körébe tartoztak a nagyvállalati értéknövelt termékek, a mobiladat és tartalomszolgáltatások. 2012 óta dolgozik az értékesítésben, ahol a kis- és középvállalatok területét vezette. Irányítása alá tartoztak a direkt és az indirekt disztribúciós csatornák.

A szakember a Budapest Gazdasági Főiskola és a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola elvégzését követően 2009-ben a Budapesti Műszaki Egyetem MBA képzésén szerzett diplomát infokommunikációs szakirányon. Pályáját a Kereskedelmi és Hitelbankban kezdte, majd 1999-től a Vodafone Magyarország informatikai részlegén dolgozott középvezetőként.

Kalmár Ákos, T-Systems Magyarország
Kalmár Ákos, T-Systems Magyarország
2017. november 1-től a nagyvállalati megoldások divízió igazgatója, a T-Systems Magyarország vezérigagaztó-helyettese lett Kalmár Ákos. A Szent István Egyetem főiskolai karán 2005-ben szerezte meg gazdasági mérnök diplomáját pénzügy szakirányon. Tanulmányait később a veszprémi Pannon Egyetemen folytatta, 2016-ban okleveles közgazdászként végzett MBA szakirányon.

Szakmai pályafutását a Pepsi Colánál kezdte, ahol számos értékesítés vezetői pozíciót töltött be, közel 4 év alatt. 2000-ben nagy irányváltással került az informatikai piacra, az akkori piacvezető vállalathoz, a Synergonhoz igazolt, ahol 6 évig dolgozott a pénzintézeti terület értékesítési csapatában, 2007-től értékesítési vezetőként tevékenykedett. Ezt követően, 2009-ben csatlakozott a KFKI csoporthoz, későbbiekben a T-Systems Magyarországhoz, ahol a pénzintézeti üzletágat vezette közel 6 évig. 2015-től a T-Systems Magyarország Zrt. nagyvállalatok értékesítési ágazat igazgatója volt.

Legutóbb 2017. januárjában történt jelentős változás a vállalat felső vezetői körében, akkor Kaszás Zoltán vezérigazgató, Mohácsi László vezérigazgató-helyetteseként az infokommunikációs divízió vezetője, míg Szegedi Judit operatív igazgató (kontrolling vezetői pozíciója mellett) a T-Systems vállalat működtetési ágazatának vezetője lett.

A vállalat további felső vezetői karrierhíreiről hamarosan friss információkkal várjuk olvasóinkat!