Karrier

Szentkuti Gabriella, Vodafone Magyarország
Szentkuti Gabriella, Vodafone Magyarország
Forrás: Vodafone Magyarország

Magyar, női topmenedzser erősíti a Vodafone felsővezetői csapatát

A Vodafone Magyarország lakossági értékesítési és operációs vezérigazgató-helyettesi pozícióját 2019. november 1-jétől Szentkuti Gabriella tölti be.

Szentkuti Gabriella több mint 25 éves vezetői, digitális transzformációs, pénzügyi és szervezetfejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt négy évben ügyvezető igazgatóként, azt megelőzően pedig üzleti stratégiai igazgatói pozícióban dolgozott a Microsoft Magyarországnál, ahol küldetésének tekintette a vállalat digitális átalakulásának felgyorsítását, és ügyfeleik körében a digitális transzformáció erősítését.

Ezt megelőzően pénzügyi területen, közel 20 éves szakmai és vezetői tapasztalatra tett szert, először a Citibanknál, majd a Raiffeisen Banknál, ahol a pénzintézet országos fiókhálózatát illetve az értékesítési- és ügyfélkiszolgálás fejlesztési csapatát vezette.

A szakember kereskedelmi, közgazdasági és menedzsment tanulmányait Németországban és Magyarországon végezte, valamint MBA fokozatot szerzett Angliában, a Manchester Business School-ban. Fontosnak tartja a folyamatos tanulást, a megújulást és a munkája iránti elkötelezettséget a szakmai sikerek és eredmények eléréséhez.