Karrier

gyuros_tibor_dij_2019
Forrás: IVSZ

Gyurós Tibor-díj 2019: idén ők voltak a legjobbak

A szakmai zsűri idén az év menedzsere, a digitális oktatás nagykövete, az év digitalizációs projektje, illetve az év innovációja díjak odaítéléséről döntött.

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért 1997 óta díjazza a hazai piac kiválóságait és reménységeit, 2001 óta pedig Gyurós Tibor-díj néven adja át az elismeréseket olyan szakemberek, és vállalkozások részére, akik az elmúlt egy év során meghatározó munkát végeztek az iparágban.

Ebben az évben 21. alkalommal történt meg a díjak átadása, amelyre ünnepélyes keretek között, a MENTA konferencián került sor Sárváron. A 2019-es Gyurós Tibor-díj győztesei:
– Az év menedzsere: Birmacher Barnabás (Bitrise, CEO);
– A digitális oktatás nagykövete: Sisák Zoltán (HTTP Alapítvány, kuratóriumi elnök); – Az év digitalizációs projektje: rövid lejáratú termékeket automatikusan diszponáló MI-rendszer, Lidl Magyarország;
– Az év innovációja: WIWE mobil EKG, Sanatmetal.

"A díjazott projektek és szakemberek eredményei a maguk területén mind alkalmasak arra, hogy előmozdítsák a digitális gazdaság térnyerését, valamint kiváló példái a magyar digitális gazdaság fejlődési potenciáljának, hiszen olyan vezetési módszerekről, innovatív ötletekről és technológiákról van szó, amelyek nemzetközi viszonylatban is kiemelkedők" – kommentálta a díjazottak listáját Laufer Tamás, az IVSZ elnöke, hozzátéve, hogy a technológiai beruházások nélkülözhetetlenek a vállalatok számára, hiszen ezzel javíthatnak hatékonyságukon, és egyre nagyobb lendülettel képesek haladni a teljes automatizálás irányába. A hazai gazdaság legnagyobb esélye a tanulás és a kreatív hozzájárulás a globális gazdasághoz. Az IVSZ bajnokai a jó, a követendő példát mutatják a magyar gazdaság szereplői, különösen a KKV-k számára.