Karrier

Major Gábor és Molnár Attila
Major Gábor és Molnár Attila
Forrás: ITB
Változás az IVSZ főtitkári posztján

Távozik Major Gábor, érkezik Molnár Attila

Már a Smart konferencián terjedt a hír, hogy Major Gábor öt és fél év után távozik az IVSZ főtitkári posztjáról. Akkor még csak keresték az utódját, április 12-én pedig bejelentették, hogy Molnár Attila lett az új főtitkár, aki megbízottként június végéig tölti be ezt a pozíció.

Major Gábor egy igen erős és meghatározó szakmai szervezetet épített fel, amely mélyen beágyazódott a piacba, értékes kormányzati és média kapcsolatokkal rendelkezik és képviseli az iparági és társadalmi érdekeket. Hosszan lehetne sorolni, hogy Major Gábor operatív irányítása alatt kommunikációs fronton vagy eventek területén milyen változások, előrelépések történtek az IVSZ-nél. Tény az, hogy hosszú idő óta a Laufer Tamás – Major Gábor vezette IVSZ markáns szereplője lett a hazai IT-Telco piacnak, és más iparágakban is sokat tettek a digitálizáció elfogadásáért.

Major Gábor a jövőben más területen kívánja kamatoztatni tudását és tapasztalatait, információink szerint marad a szakmában, és visszatér a versenyszférába. Az IVSZ elnöksége elfogadta döntését, és feladatait az elnökség támogatása mellett Molnár Attila veszi át. A megbízott főtitkár koordinálja az operatív feladatokat, a májusi közgyűléssel kapcsolatos tennivalókat, illetve a futó projektekben az IVSZ képviseletét a tagcégek és a piac felé. Molnár Attila nem ismeretlen a hazai ICT-társadalomban. Az elmúlt 25 év során mind cégépítésben, mind pedig cégvezetésben komoly tapasztalatokra tett szert, legtöbben novelles, illetve alohás korszaka alapján ismerik.