Karrier

magentarrow
Forrás: ITB

Változások a T-Systems Magyarország szervezetében

Az ügyféligényeknek való megfelelés és a technológiai nyitottság megőrzése és további erősítése érdekében a T-Systems Magyarország változtatásokat hajt végre szervezetben.Változik a menedzsment összetétele is

Németh Zoltán vezérigazgató-helyettes távozik a vertikális megoldásokat kínáló értékesítési szervezet éléről. Németh Zoltán 1994 óta töltött be a T-Systems Magyarország elődcégénél, a KFKI Zrt.-nél különböző értékesítési igazgatói pozíciókat. A 2012-es cégegyesítést követően először az ICT divíziót, majd 2014 elejétől a Vertikális megoldások divízió névre hallgató értékesítési szervezetet vezette.
Németh Mihály divízióvezető, Vertikális megoldások T-Systems Magyarország
Németh Mihály divízióvezető, Vertikális megoldások T-Systems Magyarország
A Vertikális megoldások divíziót december elsejétől Németh Mihály, a T-Systems Magyarország eddigi gazdasági vezérigazgató-helyettese vezeti majd. Németh Mihály 1998-ban csatlakozott a Matáv Rt.-hez, azóta különböző vezető beosztásokban dolgozik a Magyar Telekom Csoportnál. 2014 elején került a T-Systems Magyarország Gazdasági divíziójának élére.

 

 

Ragoncsa Géza
Ragoncsa Géza
Az infokommunikációs megoldásokért felelős technológiai divízió élén is személyi változásra kerül sor: Ragoncsa Géza vezérigazgató-helyettes is távozik a cégtől. Ragoncsa Géza 2004-ben csatlakozott az ugyancsak a T-Systems Magyarország elődcégének számító IQSYS Zrt.-hez, ahol 2009-ben lett a vállalat ügyvezető-helyettese, 2010-től pedig a megvalósítói divízió vezetője. Az egységesített cégnél 2012-től vezérigazgató-helyettesként tevékenykedett.

 

Kaszás Zoltán divízióvezető, Ict-megoldások, T-Systems Magyarország
Kaszás Zoltán divízióvezető, Ict-megoldások, T-Systems Magyarország
Utódja december elsejétől Kaszás Zoltán lesz, aki eddigi pályafutása során a Szerencsejáték Zrt., a Magyar Posta, a Budapest Airport, a MOL Csoport, valamint az OTP Szerbia informatikai vezetője is volt. A szervezeti változások során az Infokommunikációs megoldások divízión belül nagyobb hangsúly kerül az integrált megoldások kialakítására.

További taggal bővül a menedzsment: Stanga Gyula, a cég eddigi operatív igazgatója a Vállalat működtetési divízió néven létrejövő, új szervezet élére kerül. A T-Systems Magyarország menedzsmentjét Rékasi Tibor vezeti és továbbra is a menedzsment tagja marad Bánhegyi Zsófia, a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatója, Endersz Frigyes, a Magyar Telekom Csoport stratégiai igazgatója, és Sáfrány Lilla HR igazgató is.