Gadget

Cyber-shot Sony
Forrás: ITB

Sokat tud a kompakt Sony fényképező

Beépített képstabilizátorral, 30-szoros optikai zoommal és 20,4 megapixeles felbontással sokkolja a vásárlókat a Cyber-shot HX50.

A Sony okostelefon-méretű fényképezőgépének autófókusza a gyártó tájékoztatása szerint a korábbi verzióhoz képest több mint a kétszeresére gyorsult, az Exmor R CMOS szenzor és a BIONZ processzor pedig kivételesen gyenge fényviszonyok között is jó minőségű képek készítését teszi lehetővé.

A tapasztaltabb fotósok kedvéért a HX50-be olyan manuális finomhangolási lehetőségeket is beépítettek, mint a záridő-beállítás és a különféle fényképezési üzemmódok. A többfunkciós vakupapucshoz mikrofon is csatlakoztatható, így a Full HD videókhoz illő hangminőséget lehet elérni. A Multi Terminal csatlakozó segítségével a készülék vezetékes távirányításra is képes, így videofelvételek készítése közben akár zoomolhatunk is a távirányító segítségével.

A beépített wifi adapter révén az elkészült fényképek és videók egyszerűen megoszthatók. A HX50 kompatibilis a TRILUMINOS technológiával, így valósághű képeket jelenít meg minden, a technológiát alkalmazó képernyőn.