Gadget

iPhone_5
Forrás: ITB

Jönnek az új iPhone-ok

A Magyar Telekomnál és a Vodafone-nál is elérhetők lesznek majd az Apple legújabb iPhone készülékei, amelyeket tegnap mutatott be az amerikai gyártó.

A Magyar Telekom az új készülékeket is forgalmazni fogja, éppúgy, ahogy az iPhone korábbi változatai is megtalálhatók a kínálatában. További részletekről, így a készülékek áráról és a forgalmazás megkezdésének pontos időpontjáról később ad tájékoztatást a társaság.

A Vodafone még kedden este közölte, hogy hamarosan megkezdi Magyarországon az új iPhone 5S és iPhone 5C értékesítését. A készülékek előfizetéses és feltöltőkártyás konstrukcióban is elérhetőek lesznek, beleértve a korlátlan beszélgetést és sms-ezést biztosító Vodafone Red szolgáltatáscsomagot is.

Az Apple két új mobiltelefonnal rukkolt elő, amelyek közül az egyik olcsóbb árfekvése miatt a gyártó szerint különösen keresett lesz majd. Az Apple ezen kívül új operációs rendszert is kifejlesztett.

Az olcsóbb iPhone 5C 16 gigabájtos változata 99 dollárba, míg a 32 gigabájtos modell 199 dollárba kerül majd kétéves előfizetéssel az Egyesült Államokban. A cég új csúcsmodellje az iPhone 5S, ennek 16 gigás változata 199 dollárba, a 32 gigás 299 dollárba, a 64 gigás pedig 399 dollárba kerül majd szintén előfizetéssel.