Gadget

Sony 3d lejátszó
Forrás: ITB

Fejen hordozható mozi

A Sony új személyi 3D lejátszója akár utazás közben is mozit varázsol a néző elé. A játékosok és a filmrajongók vezeték nélkül, HD minőségben élvezhetik kedvenc tartalmukat a HMZ-T3W készülékkel.

A valósághű élményt a 20 méteres távolságban levő 19 méter széles filmvászonnak megfelelő virtuális képernyő garantálja, így minden képkocka olyan valósághűvé válik, mintha a néző a moziban vagy egyenesen a jelenet helyszínén ülne, olvashatjuk a gyártó közleményében. Az órákon át megszakítás nélküli filmnézést és játékot a kiemelten hosszú üzemidővel rendelkező akkumulátor biztosítja, amely okostelefonról és tabletről akár használat közben is feltölthető egy MHL mobil multimédiás csatlakozóval.

A kényelmes viseletet az állítható fejpánt és homloktámasz segíti, a zavartalan kikapcsolódást pedig a képernyőlencsék személyre szabható beállításai teszik lehetővé. Az új WirelessHD technológiának köszönhetően a HMZ-T3W készüléken a tömörítetlen HD videók bárhol a szobán belül elhanyagolható késleltetéssel és kristálytiszta digitális hangzással nézhetők.

A 7.1 csatornás, izgalmas virtuális hangzás a Sony szerint új dimenziót nyit a valósághű filmek és játékok világában. A készülék beépített 16 mm-es állítható fejhallgatója mellett más fej- vagy fülhallgatók is csatlakoztathatók a lejátszóhoz. A Sony Virtual Surround technológiája erőteljes, tiszta 360 fokos térhangzást produkál, legyen szó párbeszédekről, zenéről vagy különböző effektekről. A HMZ-T3W 2013 novemberétől lesz Európa-szerte elérhető.