Gadget

Előre telepített csúcsminőségű zenék a Sony audiokészülékeken

A Universal Music, a Warner Music és a Sony Music Entertainment népszerű dalaival kerülnek forgalomba a legújabb, csúcsminőségű zenefájlokat lejátszó Sony audiokészülékek.

A vállalat legújabb kezdeményezésével a digitális kor zenerajongóinak figyelmét kívánja felhívni a kiemelkedő minőségű hangélmény jelentőségére. Az úgynevezett nagy felbontású audiotermékek közelebb hozzák a hallgatót az előadóhoz, hiszen lehetőséget biztosítanak arra, hogy a dalok eredeti hangzását élvezhessék, úgy, ahogyan azt a művész megálmodta, olvashatjuk a Sony közleményében.

„Már több mint egy évtizede annak, hogy az MP3 letöltéseket és zenelejátszókat bevezették. Most itt az ideje annak, hogy kényelmesen és egyszerűen, CD-minőségben legyenek hallhatók a digitális zeneszámok is” – hangsúlyozta John Anderson, a Sony Europe Home Entertainment & Sound részlegének alelnöke.

A Consumer Electronics Association legújabb felmérése szerint a fogyasztók 90 százaléka említette a hangminőséget a zenehallgatás legfontosabb szempontjai között. A minőségi zene szolgálata érdekében a Sony minden nagy felbontású készülékére 15 dalt telepít a Sony Music, a Universal Music és a Warner Music kínálatából.