Gadget

Philips_A6606_fejhallgato.jpg
Forrás: Philips
Izzadásállóak és láthatóak

Csontvezetéses sportfejhallgató

Az aktív sportolók és sportrajongók (16-25 év közöttiek csoportja) közel 2/3-a használ sportolás közben fejhallgatót. Az igényre reagálva a Philips TV & Sound célja, egy sor sportfejhallgatót hozott ki. A fejlesztés középpontjában az illeszkedés és kényelem, a tartósság, a jó hangzás, valamint az új, biztonsági és higiéniai funkciók álltak. A „legérdekesebbnek” az A6606 típus tűnik, amely nem fülbe dugós.

A sorozat minden modellje por- és verejtékálló, illetve egyes modellek vízállók, hogy extra védelmet és hosszú élettartamot biztosítsanak. A sajátos funkciók között van a pulzusmérés, a csontvezetéses hang és az UV-tisztítás. A fejlesztésénél arra is figyeltek, hogy biztonságban legyenek a felhasználók az integrált LED-fényeknek, fényvisszaverő csíkoknak és egyszerű érintéssel történő vezérlésnek köszönhetően. Ezáltal a termékek ideálisak a sötétedés utáni edzéshez.

az A6606 vezeték nélküli modell csontvezetéses technológiát alkalmaz, amely a felhasználó arccsontján keresztül továbbítja a kiváló minőségű hangot a fülbe, amelynek szabadon hagyásával hallhatóvá válnak a környezet háttérhangjai is, ami különösen forgalmas helyeken fontos.

Az A6606 szuperkönnyű, megerősített titánszerkezetű modellje tökéletesen illeszkedik a kerékpáros sisak alá, a jól látható LED-fényeket a Philips Headphones App segítségével lehet kezelni.

Néhány adat: 

  • 9 óra játékidő egyetlen, 2 órás töltéssel (15 perces gyorstöltés után egy órányi működés);
  • két beépített mikrofon, hogy tisztább legyen a hanghívás;
  • IP67 minősítésű víz- (verejték-) és porállóság (vízben 1 méterig 30 percen keresztül működik);
  • intelligens eszközpárosítás: automatikusan megtalálja a Bluetooth-eszközt;
  • USB-C töltés.