Gadget

utazás
Forrás: photodoto.com

PocketGuide a Samsungokon

Stratégiai együttműködést kötött a PocketGuide és a Samsung, melynek gyakorlati haszna a felhasználókra nézve az lesz, hogy telefonjaikra előre lesz telepítve a népszerű utazási alkalmazás.

A Samsung Magyarország és a PocketGuide frissen kötött stratégiai partnersége révén a cég előre telepíti a népszerű utazási alkalmazást a Magyarországon forgalmazott Samsung okostelefonokon. A partnerség által a Samsung felhasználók ingyenesen jutnak hozzá a PocketGuide összes magyarországi, és egy szabadon választott külföldi túracsomagjához. A felhasználók a PocketGuide kínálatában jelenleg szereplő 85 külföldi város gazdag túrakínálatából választhatnak.


A mostani lépés a Samsung AppMix programjának része, melynek keretében olyan alkalmazásokat telepít előre Magyarországon hivatalosan forgalomba kerülő okostelefonjaira a vállalat, amelyek valamilyen szempontból kiemelkedő értékkel bírnak felhasználói számára. Mivel a PocketGuide az egyik legnépszerűbb és legnagyobb adatbázissal rendelkező utazási alkalmazás a piacon, mindenki számára hasznos lehet, aki szabadsága legalább egy részét belföldön tölti el.

„Nem titkolt célunk, hogy a Samsunggal kötött jelen megállapodással még több hazai felhasználóhoz eljussunk, és hozzájáruljunk a belföldi turizmus élénkítéséhez.” - nyilatkozta Rétai Martin, a PocketGuide alapítója és ügyvezetője. „A magyar városok számára is nagyszerű lehetőség a Samsunggal kötött megállapodás, hiszen a térképre felkerülő települések potenciális látogatók egyre növekvő táborára számíthatnak.”- tette hozzá Huszár Daniella, tartalomfejlesztési igazgató.

A magyar GPS Cityguide Kft. által okostelefonokra fejlesztett és 1,5 éve piacra dobott PocketGuide olyan utazási alkalmazás, amely hangalapú városnéző túrákat kínál a világ legfontosabb nagyvárosaiban. Minden városban több tematikus túra közül választhatnak a felhasználók, de az úgynevezett barangoló funkció is nagyon népszerű. Ezt bizonyítja, hogy az elmúlt másfél évben már több mint 1,2 millió turista használta a PocketGuide szolgáltatásait, ami az egyre bővülő értékesítési csatornáknak is köszönhető. Az alkalmazás a világ turisztikailag leginkább frekventált 85 desztinációjában használható.