Gadget

PlayStation_4
Forrás: ITB

December 13-án érkezik a PlayStation 4

A legújabb PlayStation ára Magyarországon 127990 forint lesz. A konzol egy választható játékkal – Killzone: Shadow Fall – együtt 140 990 forintos csomagáron is kapható majd.

„Nagyon örülünk, hogy karácsony előtt elhozhatjuk Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába a PS4-et, amivel eleget teszünk a megjelenési dátumra türelmesen várakozó játékosok magas elvárásainak” – kommentálta a SCEE bejelentését Steve Foster, a vállalat Kelet és délkelet-európai értékesítési és marketing menedzsere.
A PS4-hez tartozó kiegészítők, a vezeték nélküli kontroller (DUALSHOCK 4, DS 4), a DUALSHOCK 4 töltő és a függőleges állvány szintén 2013. december 13-án jelenik meg. A DUALSHOCK 4 kontroller új, több érzékszervre ható játékélményt, valamint számos új funkciót hoz. Korszerűsített mozgásérzékelőkkel, beépített hangszórókkal, könnyű karokkal és újratervezett külső vonásokkal egy új, izgalmas utat nyit meg az új generációs játékok világában, olvashatjuk a gyártó közleményében. A DS 4 fekete, piros és kék színekben lesz elérhető, 17990 forintos áron.

A PlayStation 4 a játék platformok egyik legerősebb szoftver kínálatát hozza el. Olyan első osztályú címeket tartalmaz, mint a Killzone: Shadow Fall, amellyel folytatódik a PlayStation konzolokon átívelő kaland; a DRIVECLUB, amely összehozza a játékosokat a sebességhajsza során, valamint a KNACK™, Mark Cerny-től – a videojátékok egyik legnagyszerűbb elméjétől – amely egészen új játékélményt hoz el az arcade-típusú játékok sorába.

Továbbá a SCEE Worlwide Studios több mint 30 – köztük 12 vadonatúj – címet fejleszt, köztük a régóta várt InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun és Everybody’s Gone to The Rapture. A 30 fejlesztés alatt álló játékból 20 a PS4 első évében fog megjelenni.

A később érkező játékok listáján összesen 110 cím szerepel, köztük a Destiny az Activision Publishers-szel együttműködő Bungie-tól, a Call of Duty: Ghosts és a Skylanders Swap Force az Activision Publishers-től, Diablo III a Blizzard Entertainment-től, a KINGDOM HEARTS III és a FINAL FANTASY XV a SQUARE ENIX-től, az Assassin’s Creed IV Black Flag és a Watch_Dogs a Ubisoft Entertainmenttől, az NBA 2K14 a 2K Sports-tól a The Elder Scrolls Online a Bethesda Games Studiostól és a LEGO Marvel Super Heroes, Mad Max a Warner Bros. Interactive Entertainmenttől, valamint a Minecraft a Mojangtől.

A hamarosan érkező független játékok között elérhető lesz PS4-re a N++ (Metanet), a Volume (Mike Bithell), a Wasteland Kings (Vlambeer), a Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), a Guns of Icarus Online (Muse Games), a Super Exploding Zoo (Honeyslug), a Road Not Taken (Spry Fox) és a Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).