Gadget

online zene
Forrás: blogspot.com

Google zenék itthon is

Több mint 18 millió dalt kínáló zenebolttal, személyre szabható saját online rádióval, és a már meglévő zenegyűjtemények számára fenntartott - egy Gmail fiók birtokában bárki számára elérhető - több mint 1500 CD-nyi ingyenes tárhellyel indul a Google zenei szolgáltatása Magyarországon.

A Google Play Zene lehetőséget nyújt a már meglévő zenei gyűjtemények ingyenes feltöltésére és tárolására, amelyeket aztán bármikor, bárhol meg lehet hallgatni. A zeneboltban a legnagyobb kiadók slágerei mellett független művészek és persze népszerű magyar előadók is várják a zenerajongókat.

A megvásárolt dalok barátainkkal is megoszthatók, akik egyszer akkor is meghallgathatják azokat, ha ők még nem vásárolták meg a dalt. Van továbbá korlátlan hozzáférés a Google zenei gyűjteményéhez, amelyet saját online zenei rádióvá alakíthatunk.

Ez a saját rádióadó egy előfizetéses szolgáltatás, ami az első 30 napban mindenkinek ingyenes, aki pedig az ingyenes próbaidő után rögtön – de legkésőbb november 15-ig – úgy dönt, hogy feliratkozik a Google Play Zenére korlátlan hozzáféréssel, havi 1650 forintért élvezheti a zenék millióit a nap 24 órájában (november 15. után regisztrálva az előfizetői díj 1950 forint/hó, 30 napos ingyenes próbaidővel).