Gadget

Galaxy S4 Active
Forrás: ITB

Itt a víz- és porálló Galaxy S4 Active

Az aktív életmódot folytatóknak fejlesztette ki a Samsung a Galaxy S4 Active-ot, amelyet a tervezők úgy alakítottak ki, hogy a felhasználók a természet felfedezése és az ott gyűjtött tapasztalatszerzés közben is kapcsolatban maradhassanak ismerőseikkel.

A Galaxy S4 Active minősített por- és vízállóságának köszönhetően többé nem kell otthon hagyni a készüléket, ha hosszabb időt töltünk a strandon, vagy porosabb környezetbe megyünk kirándulni, derül ki a gyártó közleményéből. A tökéletesen szigetelt kialakítás távol tartja a port, és véd a víz okozta károsodástól 1 méteres vízmélységig, akár 30 perces időtartamra is.

A Galaxy S4 Active vízálló fejhallgató csatlakozása révén kalandokkal teli helyzetekben is ugyanúgy használhatjuk a fejhallgatónkat, mint ahogy azt normál körülmények között tennénk. Miközben a vadvízi túra minden pillanatát rögzítjük, vagy nagyszerű víz alatti képeket készítünk az úszómedencében, a készülék egyedi konstrukciója lehetővé teszi számunkra, hogy olyan lenyűgöző pillanatokat is megörökítsünk, amelyekre korábban nem volt lehetőségünk a hagyományos okostelefonokkal.