Gadget

190816_728_360_580px.jpg
Forrás: ITB
Windows 10 3200 forintért

A legjobb választás az új AMD Ryzen processzorok mellé

Az AMD ebben a hónapban tette elérhetővé a következő generációs Ryzen processzorait, ami további fejlesztésekre ösztönzi a sokszor babérjain üldögélő Intelt. Az új generáció mindenki fantáziáját megmozgatja, aki régen fejlesztette a számítógépét, ami nagyrészt alaplap cserével is párosul, akkor meg már érik egy Windows vásárlás is, ha úgyis költünk az új vasra. Szerencsére kínai barátaink ismét jó áron adják a Microsoft szoftvereket, így nem kell aggódni, hogy a Windows lesz a legdrágább tétel a kosárban.

A frissen vásárolt vashoz a legújabb szoftverek dukálnak, ráadásul az újgenerációs hardverek mindegyike Windows 10-re lett optimalizálva, ami még inkább arra sarkall minket, hogy beszerezzük az operációs rendszert. Alap esetben egy nagyobb mértékű gépfejlesztés – mint azt már a bevezetőben is említettem – alaplap, esetleg RAM és videókártya cserével is járhat, az új hardverelemek miatt pedig az azokat üzemeltető szoftverre is szükségünk lesz. Rosszabb esetben az ebbe való beruházás nagy részét teheti ki a számítógépünk árának, de a GoodOffer24 szerencsére megoldotta, hogy a zsebünkben maradjon ez a tetemes összeg.

Mivel az újgenerációs processzorok a tesztek szerint is sokkal jobb teljesítménnyel üzemelnek Windows 10 alatt, ezért mindenképp ajánlott a beszerzése, főleg úgy, hogy most az JGM25 kuponnal 25% kedvezményt is kaptok a GoodOfferen minden Microsoft termékre.

Nemcsak Windowst, de Office-t is hasonlóan olcsón szerezhettek most be, de ha mindkettőre szükségetek van, akkor érdemes megnézni a csomag ajánlatokat, mert így még olcsóbban jöttök ki. Az alábbi listában láthatjátok az akcióban résztvevő ajánlatokat és az JGM25 kuponnal elérhető árukat.

Windows 10 Pro Professional CD-kulcs (32/64-bit) - 9,62 €
Windows 10 Pro Professional CD-kulcs (32/64-bit) páros csomag - 16,49 €
Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-kulcs (1 PC) - 23,84 €
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro csomag - 28,49 €

Windows 10 Home OEM CD-KEY (32/64 Bit) - 10.04€

windows 10 Home + office 2016 Pro csomag - 26.99€

 

Az JGO24OFFICE2019 kód pedig 30% kedvezményt ad a 2019-es Office-hoz kapcsolódó csomagok árából:

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-kulcs (1 PC) - 41,99 €
Windows 10 Pro + Office 2019 Pro - csomag - 45,49 €

 

Gyors „szállítás” és támogatás

A Goodoffer24.com-os rendelést követően kimondottan hamar megkapjuk, amiért fizettünk, de ha esetleg nem érkezne meg az email, érdemes megnézni a spam mappát is. Ha mégis valamilyen problémába ütköznénk, a webshop által üzemeltett ügyfélszolgálathoz bármikor fordulhatunk, bármilyen kérdéssel. Őket az info@goodoffer24.com email címen lehet elérni, és készséggel segítenek bármilyen felmerült kellemetlenség során, illetve kifejezetten kérték, hogy ezen az elérhetőségen keressék őket az ajánlat legalitásában kételkedők is, szívesen megválaszolnak bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdést.

Érdemes megjegyezni, hogy mielőtt használnánk a Microsoft szoftverekhez szánt kulcsokat ezekről a linkekről tudjuk letölteni a kívánt szoftvereket:

Windows 10

Microsoft Office

Ha érdekelnek további ajánlatok, akkor érdemes ellátogatni az oldalukra, hiszen rengeteg egyéb digitális terméket, játékkódokat is megtalálhattok a Goodoffer24-en.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Goodoffer24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Goodoffer24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Goodoffer24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Goodoffer24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.