Cégvilág

Zerenyi Zoltan_IVSZ_web.jpg
Forrás: IVSZ

Zerényi Zoltán lett az IVSZ multinacionális tagozatának vezetője

Az IVSZ Multinacionális Tagozata Zerényi Zoltánt, az IBM Services ügyvezető igazgatóját választotta vezetőjévé. Egyetlen szavazat döntött, a másik jelölt Dalos Ottó, a Cisco Systems Magyarország ügyvezetője volt.

Az IVSZ Szervezeti és Működési Szabályzata értelmében a cégméret szerinti tagozatok vezetői a Közgyűlés jóváhagyásával elnökségi tagi pozíciót kapnak. Vinnai Balázs, az IVSZ elnöke gratulált Zerényi Zoltán elnökségi tagnak, és reményét fejezte ki, hogy mind a két tagozatvezetői program megvalósítására lehetőség lesz a jövőben. Ennek érdekében felkérte Dalos Ottót, hogy a tagozat elnökével együttműködve vigye végig elképzeléseit és egy később kialakított munkarend alapján segítse az IVSZ elnökségének munkáját is. Dalos Ottó szintén kiérlelt elképzeléssel indult a választáson – a tagozatban zajló munka fontosságát jelzi, hogy ő is eredményesen kampányolt.
„A szervezet erejét bizonyítja, hogy két közel egyforma támogatottsággal és mozgósító erővel rendelkező jelölt indult a multinacionális tagozat vezetésért. Az IVSZ akkor lesz erősebb, ha mindkét kiváló szakember tudását kamatoztatni képes”, mondta Vinnai Balázs.