Cégvilág

Vidra Lászlo Delta Systems
Forrás: Delta Systems

Vidra László a Delta Systems új ügyvezetője

Vidra László tölti be a Delta Systems ügyvezető igazgatói pozícióját – adta tudtul a hírt a mai napon közzétételében az anyavállalat, a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies A magyar informatikai piac meghatározó, disztribútori oldalról érkező szakemberének csatlakozásával tovább erősödik a vállalat menedzsmentje.

Vidra László 2012-től a magyar számítástechnikai piac egyik legnagyobb disztribútorának számító CHS Hungary ügyvezető tisztségét látta el. 2009-től a cég kereskedelmi igazgatója volt. 2008-tól a Fujitsu Siemens Computers-nél dolgozott a kereskedelmi részlegen. Diplomáját a Gábor Dénes Főiskolán szerezte meg. Személyében egy több mint tíz éves IT-szektorbeli és menedzsment tapasztalattal rendelkező, erős szakmai háttérrel bíró szakember érkezik a Deltához. „Hazai informatikai vállalatként sikertörténetet tervezünk építeni a tőzsdén, amelyhez elengedhetetlenek az erős szakmai kompetenciák, valamint az elhivatott menedzsment. Vidra László a magyar piac meghatározó vezetőjeként mindkét téren erősíteni fogja a Deltát”, mondta el Csontos Zoltán, a Delta Technologies Nyrt. igazgatóságának elnöke.

Az új vezető a Delta Systems ügyvezetői posztját Pércsi Leventétől veszi át, aki szintén 2020. szeptember 9-ével mondott le a pozícióról. A Társaság ezzel a lépésével is erősíti azt a törekvését, hogy szétválassza a tulajdonosi jogok gyakorlását az operatív vezetéstől.

„Célom, hogy eredményesen támogassam a vállalatot a kitűzött hazai és nemzetközi terjeszkedési céljai felé. Ehhez a magam részéről az erős szakmai alapokat és a menedzsment hatékony közös munkáját látom a kulcsnak”, fogalmazott Vidra László, a Delta Systems új ügyvezető igazgatója.