Cégvilág

Mészáros Csaba_web.jpg
Forrás: ITB

További új vezetővel erősít az IT-Business Publishing (ITB)

Online piaci pozícióját erősíti az ITB azáltal, hogy a kiadóhoz csatlakozik Mészáros Csaba, aki eddig közel öt éven át a Computerworld online főszerkesztői feladatait látta el, július 1-től pedig az itbusiness.hu főszerkesztőjeként folytatja ICT-médiapiaci pályafutását.

Az ITB médiaportfóliójában az eddiginél nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az olvasók online elérésére.
„Az elmúlt hónapokban megnövekedett az online tartalomfogyasztás az itbusiness.hu esetében is, így amikor Mészáros Csaba jelezte, hogy szívesen visszatérne az ITB kötelékébe, nyitottan fogadtuk”, mondta Sziebig Andrea, az ITB ügyvezetője. „Csabával hosszú éveken át dolgoztunk együtt korábbi kiadók menedzsmentjében, és az ITB-nél évekig újságíróként, szerkesztőként, online- és hírlevél-szerkesztőként járult hozzá a kiadó sikeréhez. Ahogy ez év elején már jeleztük, idén elsősorban szakemberekben kívánunk erősíteni, ennek következő lépése Csaba csatlakozása. Ezzel párhuzamosan további komoly online fejlesztés indul meg a kiadó berkein belül”, tette hozzá.


A váltás kapcsán az új online főszerkesztő, Mészáros Csaba elmondta: „Nagy örömmel térek vissza a hazai informatikai szaksajtó piacvezető kiadójához. Célom az ITB pozíciójának további erősítése a szakmai közönségnek szánt minőségi, egyedi, érdekes online tartalmakkal. Meggyőződésem, hogy az utóbbi években az online publikálás területén szerzett kiterjedt tapasztalataimat eredményesen tudom kamatoztatni a színvonalas szakmai munkához inspiráló környezetet biztosító prémium kiadónál”.