Cégvilág

HYDRO_Ex_web.jpg
Forrás: ITB
Back-to-work videósorozat

Munkavállalókhoz igazított home office és a visszatérés egyedi megoldásai a Hydro Extrusionnél

A számos ipari szegmensbe szállító, Európa legnagyobb sajtoló üzemének számító székesfehérvári cég mindennapjait is átalakította a koronavírus. Ráadásul mivel komoly foglalkoztatottsági kapacitással üzemel a gyártósor és az folyamatok működését biztosító irodák, így nem csak a home office, hanem az irodába való visszatérés is bővelkedett sajátságos megoldásokkal. Videósorozatunk aktuális részében
Győrffy Viktóriával, a Hydro Extrusion Hungary HR-vezetőjével beszélgettünk.

A sorozat szponzora a 

Sorozatunk korábbi részeiben alaposan körüljártuk, milyen kihívások, buktatók és megoldások bukkantak fel a koronavírus és a home office relációjában, illetve abba is betekintést nyertünk az IT-, HR-, és cégvezetők által, hogy az irodába, a „megszokott” kerékvágásba való visszatérés milyen akadályokat görget a szervezet elé.

A visszatérés első blikkre nem tűnik hatalmas feladatnak, mégis az. Számtalan olyan, komplex lépés, feladat elvégzése, menedzsmentszintű döntés meghozatala szükséges hozzá, amelyek a back-to-office jelentését a cégek első számú prioritásává teszik. Főként akkor rejt a folyamat magában még több kihívást, ha fizikai és szellemi dolgozók munkahelyre való visszatereléséről van szó. Erről, és az elmúlt hónap tapasztalatairól beszélt Győrffy Viktória.