Cégvilág

MB-oklevel.jpg
Forrás: MagyarBrands

MagyarBrands Innovatív Márka díjat kapott az AutSoft

A Szakmai Bizottság döntése alapján az AutSoft „Kiváló márkának” számít a hazai innovatív TOP márkák egyikeként. Egyedi szoftverfejlesztő cégként először pályáztak a díjra, és el is nyerték ezt a címet.


„Az elismerés cégünk 160 munkatársának szól, akiknek ezúton is köszönöm a mindennapi munkáját. Az ő kiemelkedő szakmai felkészültségük mellett cégünk egyedülállóan szoros egyetemi-kutatási háttere biztosítja, hogy a legújabb technológiai megoldásokat nyújtsuk ügyfeleink számára. Ennek érdekében jelentős időt fordítunk belső képzésre, módszertani fejlesztésekre, szakmai fórumokra”, mondta a díj átvételekor Cseresnyés Dóra, az AutSoft vezérigazgatója. „Innovatív termékmegoldásaink elsősorban a hatékony ügyfélkommunikációt és az Ipar 4.0 digitalizációt támogatják. Emellett a banki, pénzügyi, energetikai, logisztikai, egészségügyi, autótechnológiai és telekommunikációs szektor számára fejlesztünk egyedi webes és mobil alkalmazásokat saját UX/UI csapatunk támogatásával. A MagyarBrands elismerés megerősít minket abban, hogy az innovatív gondolkodás kiemelkedő értéket jelent a piacon, ezért folytatjuk ezt az utat”, tette hozzá.

A program már 11 éve értékel magyar márkákat annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbbak teljesítményére. Az Innovatív Márka kategória értékelési szempontjai az identitás (magyar kötődés), a reputáció és a márkaépítési gyakorlat mellett, az innovativitás, valamint a társadalmi hasznosság mértéke. Az AutSoft több ezer hazai cég közül került be a 150 díjazott innovatív márka közé.