Cégvilág

Amanda Nelson
Amanda Nelson
Forrás: Vodafone Magyarország

Lezárult a tranzakció: a Vodafone tulajdonába került a UPC

A két vállalat ezután közösen fejleszti majd gigabit-képes mobil- és vezetékes hálózatát és szolgáltatásait. A Vodafone az egyesülést követően mind a vállalati, mind a lakossági szegmensben képes lesz teljes körű konvergens szolgáltatások nyújtására.

„A Vodafone és a UPC mostantól egy cégcsoportként növekedik tovább, vezetékes és mobil, IoT és konvergens tapasztalataira alapozva pedig egyre több innovatív gigabit-képes szolgáltatást kínál majd családoknak, egyéni előfizetőknek és vállalatoknak egyaránt” - fogalmazott Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója a cégegyesülés kapcsán.

„Az egyesült vállalat személyes fejlődési lehetőséget és inspirációt fog kínálni a kollégák számára is. Felelősségtudatos vállalatként pedig növekedésünk közben elsődleges fontosságú marad a csapat számára a fenntartható működés, és hogy az egész ország számára elérhetővé tegyük a digitalizálódó társadalom nyújtotta előnyöket” - tette hozzá az elnök-vezérigazgató.

Az új ajánlatok kidolgozása folyamatban van. A Vodafone és a UPC jelenlegi szerződéseit a felvásárlás nem érinti: az ügyfelek a szolgáltatásokat változatlan feltételekkel vehetik igénybe és ügyeiket is változatlan módon intézhetik a megszokott ügyfélszolgálati csatornákon.