Cégvilág

T-Systems székház
Forrás: ITB
Változás a Magyar Telekom Csoport felső vezetésében

Kaszás Zoltán távozik a T-Systems Magyarország éléről

Szeptember 1-jével közös megegyezéssel távozik a T-Systems Magyarország és a Magyar Telekom felső vezetéséből Kaszás Zoltán, feladatait átmenetileg Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója veszi át.

Kaszás Zoltán, T-Systems
Kaszás Zoltán, T-Systems
Kaszás Zoltán
a vállalat Informatikai megoldások divíziójának vezetése után 2017 januárjától megbízott, 2017 júniusától pedig kinevezett vezérigazgatóként irányította a hazai IT- és rendszerintegrációs piac legnagyobb vállalatát.

Rékasi Tibor, Magyar Telekom
Rékasi Tibor, Magyar Telekom
„Ezúton szeretnénk megköszönni Zoltán munkáját nemcsak a T-Systems élén és a Magyar Telekom vezetőségében, hanem a hazai digitalizáció támogatásában. Irányítása alatt a T-Systems olyan fontos projektekkel támogatta Magyarország digitalizációját, mint az első hazai, mesterséges intelligencián alapuló digitális üzleti asszisztens, a Vanda kifejlesztése, az első 5G campus network kialakítása, az azonnali fizetés bevezetése több magyarországi pénzügyi szereplőnél, vagy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) megteremtése. További karrierjéhez sok sikert kívánunk”,  mondta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.