Cégvilág

callcenter_emerging-europe.jpg
Forrás: emerging-europe.com
Koronavírus-járvány

Ingyenes ügyfélszolgálati szoftver

A koronavírusjárvány-helyzetre reagálva a Comnica ingyenessé teszi otthonról használható ügyfélszolgálati szoftverét a segítő szervezeteknek, hogy azok továbbra is zavartalanul fogadhassák a lakossági hívásokat.

A koronavírus okozta válságos helyzetben több olyan közhasznú, non-profit szervezet működése is veszélybe került, amelyek évek óta nyújtanak önzetlen segítséget másoknak. A bejövő telefonhívásokat nagy számban fogadó szervezetek a járványhelyzet miatt kénytelenek hazaküldeni a call centerekben, segély- és ügyfélszolgálati központokban dolgozó ügyfélszolgálati munkatársaikat, így azok nem tudják ellátni feladataikat.
Mivel a munkájukra most nagyobb szükség van, mint valaha, a Comnica úgy döntött, ingyen rendelkezésükre bocsátja otthonról is használható ügyfélkapcsolati szoftverét a bejövő telefonhívások kezelésére.
A webes elérésű, virtuális callcenter-szoftverrel a kollégák saját otthonukból ugyanúgy tudják kezelni és fogadni a hívásokat, mint benti munkaállomásaikon. Ehhez csak internetelérésre, egy mikrofonos fejhallgatóra és laptopra vagy asztali számítógépre van szükségük. A cég a szoftver gyors beüzemelését és kezelésének betanítását is vállalja, távoli kapcsolatfelvétellel.

Kik jelentkezhetnek
az ingyenes szoftverért?
Az ingyenes felajánlásra a Comnica olyan, közhasznú munkát végző, segítő nonprofit-szervezetek jelentkezését várja, melyek közvetlenül vagy áttételesen részt vesznek a járvány elleni küzdelemben, vagy amelyek működését a járvány súlyosan érinti. Így például: segély- és adománygyűjtő vonalakat működtető alapítványok, egészségügyi szervezetek, szegényeket, elesetteket, hátrányos helyzetűeket, megváltozott munkaképességűeket támogató szervezetek. A tevékenységi kört a cég nem szeretné egyoldalúan leszűkíteni, minden olyan kérelmezőt meghallgatnak, aki segítő munkát végez.
A jelentkezéseket
az 1 255 0994-es telefonszámon várják,
a hét minden napján, 8–20 óra között.

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány már használja
A 24 órás lelki segélyvonalat működtető Kék Vonal Alapítvány közvetlen megkeresés útján már elfogadta a Comnica felajánlását. A járvány kitörése óta rengeteg hívást kapnak olyan gyerekektől és fiataloktól, akik másokkal nem tudják vagy nem akarják megosztani aggodalmaikat. A szervezet 40 önkéntessel dolgozik, akik közül sokan életkoruk miatt veszélyeztetettek, de fontos, hogy munkájukat a járvány idején is folytathassák. A mai nap óta már ők is biztonságban, otthonról dolgozhatnak a távolról elérhető rendszerben.

Az igénylések elbírálásával és a technikai feltételekkel kapcsolatos részletek a Comnica oldalán olvashatók.