Cégvilág

shakehands
Forrás: amongmen.com

Disztribútori megállapodás az IT-biztonsági piacon

Együttműködésre lépett a Prianto és a DFLabs a közép-kelet-európai piacon az IncMan SOAR-megoldás forgalmazásában. A termék bekerült a Prianto portfóliójába.

A megállapodás révén a Prianto IT-biztonsági termékkínálata kiegészül a DFLabs innovatív, automatizált biztonsági incidenskezelés, intézkedés és válaszadás (Security Orchestration and Automatic Response, SOAR) megoldásával, amelyet a teljes régiós piacon forgalmazni fog. Lehetővé teszi a felhasználók számára a DFLabs elérhetőségét a Közép-Kelet Európai és a magyar piacon (konkrétan Magyarországon, Szerbiában, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Montenegróban, Koszovóban, Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában és Macedóniában) a viszonteladói és integrátori partnerhálózata révén.


„Sokkal érettebbé vált a Közép-Kelet európai piac az utóbbi években, ezért örömmel fogadjuk, hogy a Prianto révén gazdagodik a forgalmazásunk ezen a területen. Ilyen időkben, amikor a fenyegetések megsokszorozódnak ezért a kiberbiztonsági csapatok idő-, erőforrás- és szakember-hiánnyal küzdenek, az IncMan SOAR maximalizálja a válaszkészségüket”, mondta Claudia Pollio, a DFLabs EMEA régiós kereskedelmi igazgatója.

 

 


Urzica Olivér,
a Prianto CEE régiós igazgatója a megállapodás kapcsán elmondta: „Különös örömömre szolgál, hogy egy olyan technológiai gyártóval működhetünk együtt, amely bizonyítottan versenyképes a legfontosabb nemzetközi szereplőkkel is. A DFLabs SOAR akár 80 százalékkal is csökkentheti a reakcióidőt, és átlagosan tízszeresére növeli a SOC-ok és CERT-ek hatékonyságát, mindezt versenyképes áron.”

(SOC: security operation center, biztonsági műveleti központ)
(CERT: computer emergency response team, infomatikai szükségállapoti akciócsoport)