Cégvilág

evpartnere_thestar.jpg
Forrás: thestar.com
Nyerő a felhőszolgáltatásban

Az év magyarországi partnere – másodszor 

Ismét elnyerte el az Év Partnere megtisztelő címet a Microsoft Partner of the Year Award díjátadón az S&T Consulting Hungary. A vállalatot a Microsoft azon legfontosabb globális partnereinek egyikekén tüntette ki, akik az innovációban és a Microsoft technológián alapuló ügyfél-megoldások bevezetésben kiemelkedőnek bizonyultak.


„Hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy immár másodszorra nyertük el a »Microsoft Hungary Év Partnere« címet, valamint évek óta különböző kategóriákban jelenünk meg díjazottként”, mondta Szabó Péter, az S&T Consulting Hungary ügyvezető igazgatója. „A Microsoft rangos díjai is bizonyítják, hogy elnyertük ügyfeleink és partnereink bizalmát. Továbbra is fontos az S&T számára a Microsoft felhő szolgáltatásainak az S&T szakértő szolgáltatásaival, mint például tanácsadás, integráció, emelt szintű biztonság, üzemeltetés történő erősítése. Az idei év új kihívásai Microsoft csapatunkat is új feladatok elé állították, és a kollaborációs megoldások szerepének növekedése ismét megerősített abban bennünket, hogy a Microsofttal való partneri kapcsolatunk magas szintje kiemelkedően fontos ügyfeleink minőségi kiszolgálása érdekében. Külön köszönet, hogy szakértői gárdánk tudását, a Microsoft technológiákban való jártasságunkat évről évre díjazza a Microsoft. Ez és ügyfeleink lojalitása jelzi számunkra, hogy jó úton járunk.”

Az Év Microsoft Partnere díj azokat a Microsoft partnereket ismeri el, akik az elmúlt évben kivételes Microsoft-alapú megoldásokat fejlesztettek ki és szállítottak. A díjazottakat különböző kategóriába sorolva, több mint 3 300 jelöltből választották ki világszerte több mint 100 országból. Az S&T Consulting Hungary Kft.-t kiemelkedő megoldásainak és szolgáltatásaink köszönhetően ismerték el a legrangosabb Microsoft Hungary Év Partnere díjjal.


„Nagy megtiszteltetés, hogy bemutathatom a 2020-as Év Microsoft Partnere Díj nyerteseit és döntőseit”, mondta Gavriella Schuster, a Microsoft kereskedelmi partnereiért felelős alelnöke.  A kiválasztott partnerek kiválóan teljesítettek abban a kihívásokkal teli környezetben, amellyel világszerte szembesülünk, kezdve a kommunikációtól a virtuális együttműködési formákon át, egészen az abban való közreműködésig, hogy ügyfeleink az Azure felhő szolgáltatások teljes potenciálját hasznosíthassák. Büszke vagyok arra, hogy én gratulálok minden nyertesnek és döntősnek.“