Cégvilág

Papp_Istvan_02_web.jpg
Forrás: ITB

Átalakul a Delta Technologies igazgatósága

Június 30-i hatállyal lemondott a Delta Technologies igazgatósági elnöki tisztségéről, valamint igazgatósági tagságáról Papp István. Ezzel egyidejűleg, ugyancsak június 30-i hatállyal lemondott tisztségéről Szlankó János, a tőzsdei társaság igazgatósági tagja. A testület új elnökét a Delta csoport négy tulajdonosa, a Delta Technologies igazgatósági tagjai közül választják meg a következő közgyűlésen.

Papp Istvánt az egy éve még tevékenység nélküli, üres tőzsdei cégként működő Est Media igazgatósági elnökének kérték fel, hogy találja meg a megfelelő partnert a társaság fundamentumokkal való megtöltéséhez, képviselje a szakmai szempontokat a tárgyalások során, valamint dolgozza ki a társaság hazai és nemzetközi stratégiáját. Ezeket a feladatokat Papp István maradéktalanul elvégezte, a Delta csoporttal létrejött tranzakció pedig lényegében lezárult.
„A Delta csoport tulajdonosai és menedzsmentje nevében szeretnénk köszönetet mondani Papp Istvánnak a Delta Technologiesért és annak részvényeseiért végzett munkájáért. Papp István személyében a cég egy kiemelkedő szaktudással rendelkező vezetővel dolgozhatott együtt, aki elkötelezetten támogatta a tőzsdei társaságot megújulásában”, mondta Csontos Zoltán, a Delta csoport résztulajdonosa, a tőzsdei vállalat igazgatósági tagja.
Az elnök által meghozott döntés értelmében, Papp István és a Delta Technologies együttműködése nem folytatódik.
A Delta Technologies igazgatóságának feladatait a továbbiakban a testület négy tisztségében maradt tagja látja el, akik a tőzsdei cég soron következő közgyűlésén választanak új igazgatósági elnököt a tagok közül.