Cégvilág

male_callcenter_wcmgmnt.jpg
Forrás: WorkCenterManagementToday

Ajánlatok a távoli munkavégzéshez a COVID-19 járvány idejére

Az üzlet folytonosságának biztosításához kritikus fontosságú a lehetőség a távoli munkavégzésre, mely során az alkalmazottak biztonságban vannak.
A távoli munkavégzést segítő megoldások az egységes kommunikációhoz szinte minden Avaya platformon elérhetőek.

Elképzelhető, hogy Ön már rendelkezik hozzáféréssel ezekhez a megoldásokhoz.
Ha mégsem, akkor most 90 napig ingyenesen biztosítjuk a licenceket olyan szolgáltatásainkhoz is, melyek megbízható felhőalapú együttműködési képességeket is tartalmaznak, így a munkatársak gyorsan áttérhetnek otthoni munkavégzésre, miközben a lehető leghatékonyabbak maradhatnak.

A kezdetben csak az oktatási intézmények és a nonprofit szervezetek számára világszerte ingyenesen nyújtott Avaya Spaces megoldás most 60 napig díjmentesen elérhető bármilyen típusú szervezet számára. (Az Avaya Spaces a felhasználók számára hang- és videokonferenciákat biztosít, akár 200 részvevő számára, valamint állandó beszélgetési teret és fájlmegosztást, egyaránt böngészőből vagy mobilalkalmazásból.)
Az Avaya a távoli munkához szükséges eszközöket, az USB csatlakozóval ellátott fejhallgatókat, hangszórókat és kamerákat valamint az üzleti IP-telefonokat is most külön kedvezményekkel és egyedi csomagokban teszi elérhetővé.

Igény esetén kattintson ide a kapcsolatfelvételhez és a regisztrációhoz!