Cégvilág

MagyarBrands_2020.jpg
Forrás: CHS

A „Kiváló Üzleti Márka” díj 2020-as nyertese

A MagyarBrands Szakmai Bizottságának döntése alapján a „CHS” KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

A  program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az eredetileg kitűzött cél az elmúlt 11 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a 2020-as, kihívásokkal teli évben nyertük meg a címet. Ez a cím egyszerre ismeri el minden közreműködő partnerünk és munkatársunk áldozatos munkáját és kitartását.
Cégünk alapelvei minden esetben a korrektség, a kiszámíthatóság, valamint a pénzügyi határidők betartása – amihez a CHS tulajdonosai és partnerei eredményes gazdálkodásukkal nagymértékben hozzájárulnak. A jövőben is folytatjuk infrastruktúránk technológiai és költséghatékonysági fejlesztéseit, valamint partnereink számára bővülő szolgáltatásokkal jelentkezünk, továbbra is biztos pontot nyújtva Magyarország IT-világában”, áll a CHS Hungary közleményében.