Cégvilág

hostlogic_techwave
Forrás: HostLogic

A HostLogic csatlakozott a Techwave nemzetközi cégcsoporthoz

A Techwave csoport stratégiai befektetőként többségi részesedést vásárolt a HostLogic-ban

A két vállalat stratégiai partnerként már több éve erősítette egymást, az új tulajdonosi háttérnek köszönhetően a HostLogic a jövőben még szélesebb körű hazai és nemzetközi informatikai szolgáltatást kíván ügyfeleinek biztosítani. Ennek megfelelően SAP technológián alapuló szolgáltatásait a Techwave csoport nemzetközi tapasztalataival olyan területeken tudja erősíteni, mint az Üzleti Intelligencia (tervezés, vállalati teljesítmény mérés, prediktív analízis), Big Data, IoT, digitalizálás és eCommerce-megoldások, teszt automatizálás, cloud infrastruktúra menedzsment, valamint a modern alkalmazásfejlesztés.

"Az akvizíció minden tekintetben erősíteni fogja a képességeinket, hogy az ügyfelek számára minél nagyobb rugalmassággal tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat a különböző funkcionális, nyelvi, és időzónák szerinti igényeknek megfelelően. A HostLogic magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt az SAP területen, ezzel a felvásárlással még szélesebb ügyfélbázis számára tudunk bővített szolgáltatásokat kínálni például a digitalizálás vagy az IoT-területeken. Ez olyan üzlet, amely mindkét fél számára win-win helyzetet jelent" – mondta Damodar Rao Gummadapu, a Techwave csoport elnök-vezérigazgatója (a fenti képen középen – a szerk.)

"Cégünk alapítása óta törekedett arra, hogy ne csak a hazai, hanem a nemzetközi informatikai piacra is képes legyen szállítani. Ezt egymagában csak korlátozottan tudta megtenni eddig, a mostani csatlakozással az eredeti elképzelés valósulhat meg végre. A meglévő nemzetközi tudásunk terjedhet az európai, sőt közvetve az amerikai és ázsiai piacokon is, illetve új tudást hozhatunk el a hazai és régiós vevőinknek. Örömmel és tervekkel lépünk be abba a nagyobb családba, amit a Techwave csoport jelent nekünk" – nyilatkozta Görbics Zoltán, a HostLogic igazgatósági tagja (a fenti képen jobbra – a szerk).

A HostLogic változatlan magyarországi irányítással, vezetői csapattal és működéssel folytatja tovább a munkát.