Cégvilág

fenntarthatosagi_nap
Forrás: fenntarthatonap.hu
9. Fenntarthatósági Nap

Látod a smartkorszak jövőjét? Akkor pályázz!

Az okoskorszak esélyeiről, jövőnkre gyakorolt hatásairól szól a 9. Fenntarthatósági Nap. Az eseményre szeptember 24-én kerül sor, a helyszín a budapesti Akvárium Klub lesz. A beszélgetéseken részt vevő szakértők olyan témákat érintenek, mint a smart környezetvédelem, a tudatos gazdaság és társadalom, de azt a kérdést is felteszik majd, vajon okosabbak vagyunk-e, mint 5 éve...

A 9. Fenntarthatósági Nap alkalmából a már megszokott módon újra pályázatot hirdet a Telekom. Rangos zsűri értékeli az alkotásokat, amelyeket filmesektől, grafikusoktól, kreatív előadóktól, amatőröktől és profiktól vár a Telekom. A jelentkezők ismét három különböző kategóriában küldhetik be pályaműveiket: 1-3 perces kisfilmet, zenét vagy slamet, illetve más kreatív megoldásokat (fotó, festmény, grafika, flashmob) várnak a szervezők a smart korszak esélyeiről. Legyen szó politikáról, pénzügyekről, magánéletről, vagy csak egy egyszerű appról. Közösségi kezdeményezések, smart megoldások, generációs különbségek, felhőbe küldött magánélet – ilyen kérdésekre várják a kreatív válaszokat a szervezők „nincs több nem tudom” szlogennel.

A szakmai zsűri munkájában Pásztor Anna (énekesnő, előadóművész, színész, táncművész), Rohonyi Gábor (rendező), Szegedi Csaba (kolorista, a MOME tanára) és Szomolányi Katalin (a Fenntarthatósági Nap főszervezője) vesz részt. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a legjobb pályázatok díjazására a nap végén kerül sor. A zsűri által kiválasztatott legjobb alkotásokat az Akváriumban mutatják be. A kiállított alkotások közül a látogatók szavazhatják meg a nekik legjobban tetszőt, amely elnyeri a közönségdíjat.Az esemény koncertekkel, izgalmas afterpartyval ér véget.