Cégvilág

sharp_touch_mfp
Forrás: Sharp Europe
Távvezérelt nyomtatás

Felügyelő partner

Partnerségre lépett a Sharp Europe az Y Softtal, hogy annak nyomtatásfelügyeleti szoftverét a megoldásaiban kínálhassa. A lépés összhangban van az üzleti szolgáltatásportfólió korábban bejelentett bővítésével. 

Az Y Soft SafeQ nevű terméke egy szerver alapú nyomtatásindítási (pull printing) megoldás, amely a nyomtatási környezetek központosított ellenőrzését és optimalizálását teszi lehetővé. Ez a megoldás mostantól a Sharp vezető multifunkciós nyomtatóiba (MFP-ibe) integráltan is elérhető lesz, a vállalatok így jobb dokumentumvédelemhez jutnak, és akár 50 százalékos költségmegtakarítást érhetnek el alkalmazottaik termelékenységének javításával.

A Sharp Optimalizált Megoldások Portfólióját idén októberben mutatta be a vállalat Inspire Expo elnevezésű, viszonteladóinak szervezett rendezvényén. A megoldáscsomag külön költség nélkül kínál szoftvereket a fejlett hardverhez, hogy kulcsrakész megoldást biztosítson a vállalkozásoknak az eszközkezelés, mérés és a gép-, dokumentum-, valamit nyomtatásfelügyelet terén.

„A partnerség az Optimised Solution Portfolio víziónkat testesíti meg, az YSoft SafeQ kulcsfontosságú része ennek a tervnek” – mondta Jason Cort, a Sharp Information Systems Europe terméktervezési és marketingigazgatója. „A SafeQ segítségével a szervezetek eredményesebben dolgozhatnak, mert nagyobb értéket tudnak kinyerni meglévő eszközeikből. Cégünk nyomtatáskezelési megoldásait ezentúl a Sharp ügyfelei is élvezhetik” – mondta Václav Muchna, az Y Soft elnök-vezérigazgatója és társalapítója.

(Az Y Soft egy cseh cég, amely régebb óta kínál nyomtatásfelügyeleti megoldásokat minden vezető eszközgyártó termékeihez. Az, hogy az általa kiszolgált portfólió a Sharppal bővült, inkább a Sharp részéről újdonság, mert annak a törekvésének a része, hogy a helyi partnerek révén növelje a piacrészesedését.)