Cégbemutató

ceg_Xerox_Novak_Miklos_420
Forrás: ITB

Xerox: Valódi üzletre készen

Mi a legfontosabb a vállalkozások számára, ha üzleti partnert választanak? Az, hogy olyan vállalattal működjenek együtt, amely érti az igényeiket, leveszi a vállukról a terhet, hogy a saját feladataikra koncentrálhassanak, és olyan szolgáltatásokat kapjanak, amelyek az adott területen a lehető legmagasabb minőséget biztosítják.

Novák Miklós, a Xerox Magyarország ügyvezető igazgatója
Novák Miklós, a Xerox Magyarország ügyvezető igazgatója
Pontosan így gondoljuk mi is a Xeroxnál. A vállalat folyamatosan azon dolgozik, hogy széles kínálatával alapvető háttérműveleti támogatást nyújtson ügyfeleinek, illetve a legújabb dokumentumkezelési technológiák, szolgáltatások, szoftverek és az eredeti Xerox kellékanyagok révén segítsen a legkülönbözőbb méretű vállalkozásoknak, hogy azok a saját üzleti folyamataikra fókuszálhassanak.

Ennek a szemléletnek köszönhető az, hogy a Xerox immár fél évszázada tölt be vezető szerepet a dokumentumkezelési technológiák és szolgáltatások terén. Innovatív örökségünkre folyamatosan építünk, ugyanakkor új területeket hódítunk meg. Az Affiliated Computer Services felvásárlásával az üzletifolyamat- és a dokumentumkezelésben is világelsőkké váltunk. Kiterjesztettük a tevékenységünket a szolgáltatások széles körére, olyan változatos területeken, mint a pénzügy, számvitel, közlekedés vagy az egészségügy.

 

Xerox Magyarország Kft.

Novák Miklós, a Xerox Magyarország ügyvezető igazgatója
Novák Miklós, a Xerox Magyarország ügyvezető igazgatója
 

1138 Budapest, Madarász V. utca 47–49.
Tel.: +36 (1) 436-8800
Fax: +36 (1) 436-8801
Web: www.xerox.hu

Mi az, amiben a hazai vállalatoknak segíthetünk?

Röviden: pénzt és időt megtakarítani. Az MPS szolgáltatások piacára már a 90-es években kilépett cégünk, amely kiemelkedő ügyfélmegtartás és biztos növekedés mellett olyan technológiai, szolgáltatási és operatív hátteret nyújt, amely a legnagyobb hazai vállalatokat is megbízhatóan szolgálja ki. Az ügyfél oldaláról jól átlátható szolgáltatás működtetése érdekében több eszközt alkalmaz a cég. Ilyenek például az egyedülálló technológiai megoldások: a rendkívül gazdaságos színes nyomtatást lehetővé tevő, a lézernyomtatásnál 90 százalékkal kevesebb hulladékot termelő szilárdtintás technológia. Ugyanakkor a korszerű berendezéseknél sokkal többet kínálunk: szoftveres megoldásainkkal elérhetővé válik a maximális nyomatbiztonság, a költségek teljes kontrollja, illetve lehetséges a távoli eszközelérés is, amely az IT feladatait egyszerűsíti.

Azon KKV-knak, akik nem tervezik az MPS beépítését folyamataikba, szintén elérhető számos szolgáltatás. A több multifunkciós berendezésünkkel együtt kínált Connect Key megoldáscsomag a fenti funkciókon túl olyan felhő- és mobilalapú szolgáltatásokat nyújt, amelyek a csoporton belüli, vagy vállalaton kívüli információmegosztást a maximális biztonságot szem előtt tartva teszik lehetővé, és megkönnyítik a több telephelyen dolgozó szakemberek számára, hogy egyszerűen, bármely berendezésre nyomtathassanak – vagyis növelik a hatékonyságot az üzlet minden területén.

Cégtörténet

Anyacégünk, a Xerox Corporation egy 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat, 140 000 alkalmazottja 160 országban szolgálja ki a legmagasabb szinten ügyfeleit és partnereit.

A Xerox Corporation leányvállalataként a Xerox Magyarország Kft. márkakereskedői és viszonteladói hálózatán keresztül is kínálja termék- és szolgáltatásportfólióját felhasználásra a KKV-k és nagyvállalatok számára.

Az egyik legszélesebb piaci termékportfólióba tartozó szilárdtintás, lézer- és LED-technológiára épülő színes és fekete-fehér Xerox nyomtatók és multifunkciós berendezések igényre szabható megoldáscsomagokkal megbízható, költséghatékony segítséget nyújtanak a felhasználóknak. Arra törekszünk, hogy fejlesztéseinkkel csökkentsük a vállalkozások költségeit, új képességeket, lehetőségeket kínáljunk számukra, és időt takarítsunk meg részükre.