B2B-körkép

31_hrp_fejlec.jpg
Forrás: ITB

Felhős körkép disztribútori szemmel

Ez elmúlt évek tapasztalatai alapján ma már biztosan kijelenthetjük, hogy a felhőszolgáltatások dinamikus terjedése jelenti a digitalizáció fellendülésének alappillérét. A piaci szereplők egyre nagyobb ütemben ismerik fel, hogy nem csak az IT részén kamatoztathatják a felhő nyújtotta rugalmasságot és költségoptimalizálást.

A klasszikus on-premise megoldások helyett a felhőből szolgáltatott vállalatirányítási rendszerek, irodai alkalmazások, videokonferencia megoldások, ügyfélkezelési szolgáltatások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A felhőszolgáltatásokkal nem csupán költségeket takaríthatunk meg, hanem nagyobb teljesítményre lehetünk képesek nagyobb mobilitás, és az erőforrások skálázhatósága mellett. Könnyedén hozzáférhetünk a legújabb technológiákhoz, és gyorsabban eljuttathatjuk termékeinket a piacra. A felhőtechnológia tehát eszközévé vált annak, hogy vállalatunk minél sikeresebb tudjon válni, minél rövidebb idő alatt.

De mi tart vissza akkor egyes vállalatokat attól, hogy „felhősítsenek”?

A felhőmigrációs projektek – a korábban kialakított IT infrastruktúránk függvényében – akár egészen komplex feladattá válhatnak. Annak ellenére, hogy például a Microsoft Azure fejlett eszközeivel magabiztosan és kisebb kockázattal járhat a felhőbe való költözés, sokszor a valódi problémát a szakemberek hiánya okozza. A HRP cégcsoport hisz abban, hogy a felhőszolgáltatások forradalmat hozhatnak a hazai vállalatok számára is, ezért missziójának tekinti, hogy a lehető legszélesebb körben biztosítsa a feltételeket ahhoz, hogy a vállalkozások merjenek lépni a cloud technológia irányába.


 

Sok éves szakmai tapasztalatunkkal magunk mögött, melyet a Microsoft 2018-ban és 2019-ben is az Év Microsoft Partnereként ismert el Cloud Solution Provider kategóriában, többlépcsős programot hoztunk létre mind a felhőszolgáltatásokkal még csak ismerkedő, mind a haladóbb szintű partnereink számára. Oktatásokkal, rendezvényekkel, ösztönző programokkal segítjük a hatékony felhős terjeszkedést. Dedikált Microsoft technikai támogatócsapatot hoztunk létre, mely minden olyan innovatív vállalkozás számára segítséget nyújt, akik nem félnek a felhőtechnológiában rejlő hatalmas potenciált kiaknázni.

Emellett talán a legfontosabb feladatnak az edukációt tartjuk, ezért a végfelhasználók és a partnereink számára is elérhető, folyamatosan frissülő tudástár létrehozásán fáradozunk tematikus oldalunkon, a CSP Hungaryn. Az oldalon emellett újragondolt, kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára optimalizált megoldáscsomagjaink is elérhetőek, melyek nagyban hozzájárulhatnak a magyar vállalati digitalizáció erősítéséhez. A csomagok nemcsak az ügyviteli rendszert, de a futtató környezetet, szerverinfrastruktúrát is felhős megoldással kívánják pótolni, így a kisebb vállalkozások is profitálhatnak a nagyvállalatok által már alkalmazott felhős szolgáltatások adta előnyökből, többek közt a skálázhatóságból, a rugalmasságból, az egyszerű erőforráskezelésből és a felhasználás alapú havi költségelszámolásból.

Még több információért látogasson el oldalainkra:

https://csphungary.huMicrosoft CSP Felhőmegoldások

https://businesscentral-hungary.huVállalatirányítás Microsoft Dynamics 365 Business Central alapokon

https://videoconference.huLifesize cloud videokonferencia megoldások