B2B-körkép

Ákos György és Révész Róbert, TC2
Ákos György és Révész Róbert, TC2
Forrás: ITB

A TC2 Magyarországon elsőként kapott AWS Advanced partneri minősítést

Nemcsak az innovatív üzleti fejlesztésekre, hanem a meglévő IT-platformok korszerűsítésére és kiváltására is alkalmas a felhőtechnológia, mely valóban együttműködő szervezetté alakítja a céget, sőt a mai szakemberhiány mellett 7/24 órában tud dolgozni, átengedve a meglévő szakembereket olyan feladatokra, melyeket ma még nem, vagy nem célszerű kiváltani – véli Révész Róbert és Ákos György, a TC2 alapítói.

– Minősítés terén előre lépett a TC2 idén nyáron.

Ákos György (Á. Gy.): Az AWS négy fokozatba sorolja partnereit, idén nyáron szakmai tudás, forgalom és referenciák alapján megszereztük a harmadik fokozatot, így jelenleg az első és egyetlen magyarországi Advanced partnere lettünk az AWS-nek. Mindezt helyi szakemberekkel és helyi piaci ismerettel sikerült elérnünk. A tavalyi Solution Provider Partner ranggal együtt, ez a két minősítés jelzi szakmai és piaci munkánk magas színvonalát.

– Kinek jó a felhő?

Á. Gy.: Amikor cloudról beszélünk, akkor nem szabad csupán a technológia jelentette innovatív szolgáltatásokra és új üzleti lehetőségekre gondolni. Vannak olyan környezetek, melyeket egyszerűen olcsóbb, hatékonyabb felhőben működtetni, legyen az egy DR site. Vagy a felhőtechnológia teszi lehetővé, hogy a papíron létező szeparált fejlesztői környezet valóban létezzen.

R. R.: Arról nem is beszélve, hogy cégen belül a cloud technológia valóban serkenti a kollaborációt: az üzleti folyamatok gazdái és az IT-üzemeltetési, valamint fejlesztési munkatársak együtt hozzák létre azokat a felhős megoldásokat, melyek hatékonyabbá, nyereségesebbé teszik a céget.