Top 25

74_Banhegyi_Zsofia
Forrás: ITB
Lesz még sok informatikus lány!

Top 25. – 8. helyezett: Kifogyhatatlan ötletek, kreativitás

Valószínűleg az is ismeri Bánhegyi Zsófiát, aki a telekommunikációs és ICT-szektoron kívül áll. A hazai vezetők egyik emblematikus alakja lett az elmúlt években, köszönhetően a közel húsz éve tartó töretlen karrierjének, szakértelmének, jelenlétének az iparági rendezvényeken és a médiában egyaránt, valamint nem utolsó sorban személyes kisugárzásának.

Ő az, akit biztosan láthatunk (remélhetőleg még sok éven keresztül) a Top 25-ben. A lista élmezőnyében, a 8. helyen végzett, idén is a legjobb eredményt elérve a valaha listánkra került (sajnos, igen kevés) női topmenedzser között.

A Telekom és a T-Systems Magyarország kommunikációs területének tavaly őszi összevonása óta Bánhegyi Zsófia vezetésével egy helyről végzik a corporate kommunikáció mellett a lakossági, a KKV és a nagyvállalati, valamint az államigazgatási üzletág belső és külső kommunikációját, márkamenedzsmentjét, szponzorációját és a stratégiai rendezvények szervezését. Az elmúlt év mindezen kívül is roppant eseménydús volt a szakember számára. „Legyél Te is Informatikus!” néven futó pályaorientációs programjuk házon belül is aktivizálta a kollégákat, már több mint 100 önkéntes munkatárssal együtt viszik a projektet. Mára közel 10 ezer gyermeket értek el általa személyesen, a programról egyeztetés zajlik, hogy jövőre országos szintűre emeljék a teljes iparág bevonásával. A csoport szintű kommunikáció együttesen menedzseli a Telekom és T-Systems márka hazai megjelenését és pozícionálást; ötödik éve kiemelt projekt a T-Systems Symposium, amely nemzetközi hírnévre is szert tett, köszönhetően annak, hogy az iparág legnagyobb tematizáló rendezvénye. Az idén először összeállított Legsikeresebb marketingkommunikációs vezető Top 50-es listáján Bánhegyi Zsófia első helyezést ért el. Mindemellett az IVSZ multinacionális tagozatának vezetője, segítségével új életre kelt a szekció az elmúlt egy évben.

Bánhegyi Zsófia adatlapja honlapunkon