Cégbemutató

22_nyito
Forrás: ITB
Fókuszban az IT-biztonság

Magas szakmai színvonal, ügyfélközpontúság, saját IdM-termék

Az Innomatrix Services vezetői és munkatársai szakemberekként mindig is az értékteremtésben hittek. Ennek képviseletében, rengeteg ötlettel és energiával felvértezve, egy szakmai értékek mentén működő társaságot indítottak el. Feltérképezték azon piaci szegmenseket, szakmai területeket, amelyek nemcsak érdekes kihívásokat nyújthatnak, de biztosíthatják a megfelelő dinamikát is a vállalkozás folyamatos növekedéséhez.

Az eltelt 5 évben bőven akadtak szakmai feladatok az Innomatrix életében, amelyek megvalósítására méltán lehetnek büszkék. De miben különbözik az Innomatrix a tipikus rendszerintegrátoroktól? A cég tevékenységének központjában az IT-biztonság áll, a csapat gerincét kezdetektől az IT-biztonsági szakemberek jelentették, minden szakmai területükön jelen van az IT-biztonsághoz tartozó elvek elméleti ismerete és gyakorlati alkalmazása. A biztonsági megközelítésen felül kiemelten fontos számukra az ügyfél ismerete. Olyan területeken dolgoznak, ahol nélkülözhetetlen az adott iparági szaktudás, így átlépve a kizárólag műszaki megközelítés korlátain, az üzleti probléma megoldására képesek fókuszálni.

IdMatrix, a hazai IdM megoldás – elérhető az IdMatrix 2-es verziója

Az IdMatrix rendszer 2-es verziójának fejlesztése több éves munka eredménye. A termék tervezésétől kezdve kiemelt szempont volt a maximális rugalmasság, valamint az egyszerű használhatóság biztosítása. Az elmúlt időszakban több mint 50 ezer felhasználós installált bázist sikerült elérniük, az IdMatrix már több tízmillió jogosultsági tranzakciót kezelt. Az Innomatrix ügyfelei nemzetközi gyártók megoldásaival szemben választották az IdMatrix-ot, többen a termék képességeit látva döntöttek egy jelenlegi IdM megoldásról IdMatrix-ra történő áttérés mellett. Az IdMatrix termék értékesítését viszonteladói hálózatán keresztül látja el, már több neves rendszerintegrátor cég döntött a termék forgalmazása mellett.

A társaságnál komoly minőségirányítási és ellenőrzési rendszer épült ki, amelyben az általuk biztosított szolgáltatások kritikussága miatt fontossá vált biztonsági szempontok teljes mértékben érvényesülnek. A cég több különböző szervezet által rendszeresen végzett – gyakran az adott iparágban elvárt engedélyhez kapcsolódó – auditon esett már át, amelyek követelményeit sikeresen teljesítette.

Az Innomatrix egyik fő tevékenysége az üzletileg kritikus, komplex rendszerekhez kapcsolódó tervezési, implementációs és üzemeltetési szolgáltatások, beleértve a hardver, szoftver, biztonsági és alkalmazás rendszereket is. Mindezek mellett jelentős szerepet kapott a kiberbiztonsághoz kapcsolódó szolgáltatások biztosítása is.

A vállalat jelenleg legdinamikusabban fejlődő területe az IT-biztonsághoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások köre. A cég a nemzetközi gyártók eszközei és megoldásai mellett saját fejlesztésű dobozos termékkel is jelen van az IT-biztonsági piacon. IdMatrix néven forgalmazott, számos referenciával rendelkező termékük olyan Identity Management megoldás, amely rugalmas testreszabhatóságának, egyszerű bevezethetőségének és költséghatékony fenntarthatóságának köszönhetően vált népszerűvé ügyfelei körében.

A cég hosszú távú stratégiai ügyfélkapcsolatok kiépítésén dolgozik, amely során nem csak érteni, megérteni szeretné ügyfelei problémáit, ezáltal olyan koncepciót biztosítani, amely az adott igényekre megfelelő és költséghatékony megoldást nyújt a legmagasabb szakmai színvonal és megvalósítási minőség mellett.

Az Innomatrix Services minőségi szolgáltatásainak és termékének, valamint piacon ismert és nemzetközi minősítésekkel elismert mérnök csapatának köszönhetően ügyfelei és partnerei körében kiemelkedő szolgáltatást nyújtó, megbízható cégként vált ismertté.

További információ:

http://www.innomatrix.hu