Center

Leveli András, LSK
Leveli András, LSK
Forrás: ITB
Új kollaborációs eszközöket fejleszt az LSK

Az ITExec konferencián is bemutatkoznak a cég megoldásai

Új, a távoli együttműködést támogató kollaborációs eszközök fejlesztésébe kezdett az LSK Hungária Kft., a cég új megoldásai az ITBUSINESS decemberi ITExec konferenciáján is bemutatkoznak.

Ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a COVID-19 járvány hatására az LSK által kifejlesztett, vállalati, interaktív kijelzők iránt, aminek eredményeként a tavalyi évben értékesített rendszerek darabszámát már a második negyedév közepére sikerült elérni. „Jelenleg pedig a Teams, Zoom, WebEx és egyéb UC&C platformokkal egyszerre kompatibilis, interaktív, videókonferencia-képességet keresik az ügyfelek ”, számolt be az elmúlt időszak tapasztalatairól Leveli András, az interaktív vizuál-kollaborációs rendszereket fejlesztő cég üzlet- és termékfejlesztési igazgatója.

Emellett a változó üzleti környezethez és piaci igényekhez alkalmazkodva az LSK a fejlesztési erőforrásait olyan projektekre csoportosította át, amelyek támogatják a távmunkában történő hatékony együttműködést. Így született meg az LSK Meeting Eye for Business & Home konferencia-webkamera, amely full HD felbontással, beépített mikrofonnal és olyan rögzítési megoldással rendelkezik, amellyel laptopra, monitorra vagy akár egy televízióra is egyszerűen felhelyezhető az eszköz. Ehhez kapcsolódva indult el az LSK Meeting SPEAK vezeték nélküli asztali mikrofon fejlesztése is. A két új eszközzel pillanatok alatt „felokosíthatóvá” válik egy home office-ban használt laptop, amely így professzionális konferenciaélményt tud majd nyújtani.

Az új fejlesztések közül a konferencia-webkamera már termékként, a vezeték nélküli asztali mikrofon pedig prototípusként fog bemutatkozni az ITBUSINESS decemberi ITExec konferenciáján.