Videógaléria

Itbusiness club akcióterv
Forrás: itbusiness.hu

Reflexiók az IKT akciótervre - II.

Rendhagyó témában - az infokommunikációs technológiák szektorának iparpolitikai akciótervét ismertetve és az első visszajelzésekre fókuszálva - tartotta meg novemberi rendezvényét az itbusiness Club. A szokottól eltérő helyszín sem zavarta a résztvevőket a markáns vélemények kimondásában.

A közeg Papp Péter (Kancellár.hu) szerint jó volt arra, hogy a gazdasági miniszter torzításmentesen láthassa, hogy a szakma, aminek az akciótervet címezték, milyen véleménnyel van az elképzelésekről. - És azt gondolom, hogy bár kapott jót és kevésbé jót is, számára is haszons volt ez a találkozó - mondta a cégvezető, aki szerint az a legfontosabb, hogy az it szektor továbbra is előrefelé menjen. Papp Péter szerint minden további kívánalom csak ezt követően fogalmazódhat meg.

A kormány most megjelent IKT akciótervével kapcsolatban tartott első szakmai beszégetésen ő is csak az egyik illusztris vendég - és érdemi hozzászóló - volt. A novemberi itbusines clubot követően kameránk elé hívtunk több szakembert, mondják el a véleményüket az akciótervről és a Varga István gazdasági miniszter által kezdeményezett szakmai találkozóról.

Íme a hozzászólók újabb csokra: