Videógaléria

itbusiness club
Forrás: itbusiness club

Itbusiness club 2009. május

A májusi itbusiness club mottója: "Vezetni itt, vezetni ott"

Helyszín: MTA
Időpont: 2009.05.05. kedd 

Ma már nem elég, ha valaki saját belátása szerint irányítja munkatársait, még ha ügyesen teszi is azt. Az állandó változás és a sokrétű belső egyeztetési igény egységes megközelítést igényel. Az információrobbanás korában – tartják a szervezetfejlesztők – a kollektív bölcsesség lép az egyéni helyébe. Az okos végrehajtóknál többet érnek az olajozottan működő csapatok.

De vajon ugyanazokat a készségeket, kompetenciákat erősítik a vezetőkben a piramisszerű felépítést mutató vállalatok, mint a lapos hierarchiával működő versenytársaik? Könnyedén átülhet-e az egyik struktúrában tisztes sikert elért vezető a másik modell szerint működő cég vezetői székébe?

Az itbusiness májusi klubdélelőttjén a bevezető előadásokat Scharek Viktor, a VFT Vezetési Tanácsadó ügyvezetője és Damján Tamás, a Dell country managere tartotta. Ezt követte a szokásos, kötetlen beszélgetés, amelyen meghívottaink – cégvezetők, üzleti döntéshozók, vezetési tanácsadók, fejvadászok, hr-szakemberek – mondták el a témában észrevételeiket, véleményüket.