Videógaléria

itbusiness club november
Forrás: itbusiness.hu

Akciótervet hírdettek a klubban

Rendhagyó témában, a szokottól eltérő helyszínen, de a megszokott, magas szintű szektorképviselet mellett kerül sor az itbusiness club 2009. novemberi eseményére. A gazdasági miniszter a frissen közzétett akciótervéről beszélt, hogy aztán szakértő véleményeket is meghallgasson. 

A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumot irányító Varga István miniszter rendezvényünk nem sajtónyilvános fórumán szeretné megismertetni a szakma legfontosabb szereplőivel a kormány által 2009 szeptemberében elfogadott iparpolitikai akcióterv részleteit.

A klub természetéből fakadóan ugyanakkor nem csupán tájékoztatás szerepelt a programban, hanem valódi műhelymunka is: érdemi szakmai kérdések megvitatására a szokásoknak megfeleően mód nyílott.

Az itbusiness club létrehozásakor megfogalmazott célokkal találkozott a gazdasági tárca elképzelése, mivel a szakma meghatározó vállalatvezetőinek bevonásával exkluzív, valódi platformot kapott ahhoz, hogy érdemi együttműködés jöhessen létre az infokommunikációs szektor szereplői között.

Nézze meg a 2009. novemberi itbusiness clubról készült videóriportot: