Videógaléria

Proyet kicsi
Forrás: proyet

Qualys InfoDay 2009 - Budapest

 

Szakmai nap a kockázatmenedzsmentről
Helyszín: Arcadia Irodaház, 1043 Budapest, Lórántffy Zs. u.15/B.
Időpont: 2009. május 26., kedd, 8.45

Az informatikai biztonság kezelése területén az első és meghatározó lépés a tényleges kockázatok feltárása és azok folyamatos figyelemmel kisérése.

Szakmai napunkon olyan megoldásokról, szolgáltatásokról beszélünk, amelyek az informatikai technológiai vonatkozású kockázatainak feltárására és kezelésére adnak hatékony megoldást. Az általánosan használt biztonsági eszközök elsősorban a fenyegetések elleni védekezést szolgálják, miközben a kissé elhanyagolt sérülékenységi területen kisebb erőfeszítéssel is látványos eredményt érhetünk el a kockázatcsökkentésben.

Ezért tarjuk nagyon fontosnak, hogy beszéljünk a sérülékenység menedzsmentről, amely szakmai napunk fő témája. Szó lesz hálózatok és WEB alkalmazások sérülékenység menedzsmentjéről, a vezeték nélküli hálózatok biztonság menedzsmentjéről valamint a PCI DSS megfelelőség  kérdésköréről.

Szakmai napunkat elsősorban informatikai biztonsági szakembereknek, informatikai üzemeltető és fejlesztő szakembereknek, és a területekért felelős menedzsereknek ajánljuk. 


Várjuk Önöket szeretettel május 26-án!

(Jelentkezési lap letölthető a proyet.hu/?page_id=2009infoday címen)