Videógaléria

Inside 2009 Díjazottak I.
Forrás: itbusiness.hu

Díjat ért a beszélő Linux

Az ict szakma idei szezonnyitójaként is aposztrofálható Inside 2009 legfőképpen a díjazottakról szólt. A beszélő Linux (BeLin) "atyja", Szuhaj Mihály a termékfejlesztés kis és középvállalati kategóriában vehette át az idei Leadership Awardot.

Az Inside 2009 a megjelent vendégek vendégül látása mellett elsősorban (természetesen) a díjazottakról szólt. A Leadership Awardot minden évben azok kapják,  akik a hazai üzleti élet olyan szereplőiként példa értékű innovatív ict-megoldásokat hoznak létre az adott évben.

Az idén a Termékfejlesztés - kis- és középvállalati kategória nyertese az Informatika a látássérültekért Alapítvány lett. Az elnök, Szuhaj Mihály Pataki Dánieltől, a Nemzeti Hírközlési Hatóság elnökétől és díjat Baja Ferenctől, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárától, informatikai kormánybiztostól vette át a díjat.

A szegmens Leadeship Award díját az alapítvány a BeLin (beszélő Linux) megoldásért kapta, melynek kreatív, társadalmi hasznossága nem is kérdőjelezhető meg. Hozzájárul az informatika és a számítógép-használat minél szélesebb körű elterjedéséhez.

A díjátadás, és a rengeteg gratuláció után kameránk elé ült Szuhaly Mihály is.