Videógaléria

Inside logo
Forrás: itbusdiness

Inside 2009 (videó)

Ismét seregszemlét tartott a hazai ict világ. Az idén sem csak a Leadership Award díjazottjai örültek, hogy a Budai Vár egyik legpatinásabb épületébe elfogadák az invitálást.

Ötödik alkalommal adta át szeptember első napján az hazai üzleti döntéshozók magazinja az itbusiness a Leadership Award díjat. Lapunk hagyományai szerint a díjakat független, szakmai zsűri döntése alapján kaphatta meg a különböző kategóriák győztese. A Leader Award kitüntetéssel minden évben azoknak a hazai üzleti szereplőknek a tevékenységét ismerik el, akik példaértékű innovatív infokommunikációs megoldásokat hoznak létre és fejlesztésükkel új távlatokat nyitnak, illetve ösztönző hatást gyakorolnak a gazdaság szereplőire.

Az idén a Nemzeti Táncszínházban megrendezett, immár hagyományos szezonnyitó fogadáson mindenki ott volt, aki számít. S néhány órára nem csak a szakmai riválisok, de az it-szektorban összetalálkozó politikusok is hajlandóak voltak pusztán jól érezni magukat. A hangulat a rendezvény elejétől a végéig kifogástalan volt, erről az alábbi videó is tanúskodik

 

(Az Inside 2009-on készült további videókat, interjúkat a következő napokban publikáljuk.)