Videógaléria

Konferencia on a dance floor
Forrás: itbusiness

Időszerűsége sosem volt nagyobb...

A "Confessoin on a dance floor" névvel megrendezett konferencián természetesen kíváncsiak voltunk a megjelentek reakcióira, véleményére is. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót.

Rendkívül fontosnak tartottuk egy olyan rendezvény megszervezését és lebonyolítását, amelynek kiemelt fókuszterületét az üzleti kihívások és az üzleti tervezés jelentik. A Confession on a dance floor címet a pop-világ nagy átalakítójától, Madonnától kölcsönöztük, a téma feldolgozásához pedig előadónak nyertük meg az új üzleti stratégia témakörben többek között Christopher Mattheisent (Magyar Telekom), Papp Editet (Erste Bank) az Ipsos és a BellResearch intézet szakembereit is.

A konferencia szünetében kameránk elé kértünk sok-sok vendéget, és a megszólítottakat a konferencián is erésen érezhető témáról, a bankszektor és az ict ágazat egymásra hatásáról is kérdeztük. Nem meglepő módon közös eredője is lett az interjúalalnyok által elmondottaknak.

"Egy magunkfajta cégnél az üzleti döntések nem itt születnek, de ez abban segyít, hogy saját üzletfeleim gondolkodását jobban megértsem, esetleg nekik tudok ezáltal majd többet adni" - mondta Drajkó László, a Microsoft Magyarország vezetője.

S hogy mit mondott még, illetve, hogy a többiek hogyan látták, megtekinthető a következő videón: