Videógaléria

DEAL_2015
Forrás: ITB

DEAL 2015 - Sziebig Andrea köszöntője

 Az ITB ügyvezető-főszerkesztője köszöntőjében vázolta fel, miről is szólt pontosan a 2015. október 5-én a Budapest Music Centerben megtartott DEAL 2015 elnevezésű rendezvényünk.

 Tisztában kell lenni azzal, hogy a mai fogyasztói piacnak két, egymástól teljesen elkülönülő, igényeiben, elvárásaiban, kommunikációban, döntési mechanizmusában, egyszóval szinte mindenben teljesen eltérő pólusa van. Ezt a két pólust többféle módon szokták nevezni, mi a közérthetőség okán csak tömegnek és prémiumnak hívjuk.

Szakadék van e két célcsoport között. Éles vonal, talán még 1708 méternél is hosszabb, és a párás köd itt is megvan. Átjárás csak óvatosan és csak haladóknak, kizárólag a kijelölt helyeken! De okos stratégiákkal, jó receptekkel át lehet látni a ködön.

Az ITB nem más célt tűzött ki a DEAL konferencia zászlajára, mint hogy ezt a két célcsoportot bemutassa, gondolkodását, döntési mechanizmusát definiálja, a hozzájuk vezető értékesítési stratégiai utakat felvázolja, konkrét, gyakorlati megoldásokat kínáljon ahhoz, hogy a résztvevők saját üzletükben megtalálják a végső eredményt, amely nem lehet más, mint a VIKTÓRIA! Az alábbi videóban Sziebig Andrea ügyvezető-főszerkesztő köszöntőjét tekinthetik meg teljes terjedelemben.