Videógaléria

MOL CIO 2011
Forrás: fastral

Business & Technology, Siófok 04

A Business & Technology konferencia előadói közt külön ínyencségnek számított az, hogy az államigazgatás és a nagy szolgáltatók után hogyan is látja a piacot egy elemző és hogyan egy it-felhasználóként is potenciális óriásvállalat...

Sugár Mihály szerint a technológia kicsit elszaladt a céges felhasználási lehetőségek és körülmények mellett. Noha a BellResearch felmérései azt igazolták vissza, hogy az okostelefonok vállalati és üzleti alapú alkalmazása még gyerekcipőben jár, a következő néhány évre szóló prognózisokban ez a platform (feladatként és biztonsági kockázatként is) egyre erősebb jelenléttel véteti magát majd észre a munkavégzős mindennapokban is.

Tóth Attila Zoltán, a MOL vezető informatikusa más oldalról közelítette meg a témát. Ahogy azt előadásában (illetve a kameránknak nyilatkozva is) elmondta: ha a jelenleg még tisztázásra váró peremfeltételek teljesülnek, nem pusztán a piac felől érezhető kínálati potenciál fogja az irányokat meghatározni, hanem a felhasználói érdeklődés is a platformban rejlő lehetőségek széles körű kiaknázására fogja terelni a magyar olajvállalatot.