Közösségi média

nhit_uj_honlap
Forrás: NHIT

Új NHIT-honlap

Megújult a fennállásának 20 éves jubileumát jövőre ünneplő Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács honlapja. Az általános menüpontok (a szervezet története, főbb tevékenységei, szakmai együttműködő partnerek) mellett hazánkban egyedülálló módon elérhető egy speciális Tudásközpont is.

A Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) a Kormány tanácsadó és javaslattevő szerve az információs társadalom, a hírközlés és a média területén. Az információs társadalom kialakításával, valamint annak infrastrukturális szabályozásával kapcsolatos stratégiai előterjesztés kizárólag az NHIT véleményével együttesen terjeszthető a Kormány elé.

Az új honlapon elérhető egy speciális, hazánkban egyedülálló Tudásközpont, amelyben megtalálható az ikt-szakterület minden szegmensére kiterjedő jogszabály-gyűjtemény, a kormányzati stratégiák, az ágazatot érintő legfontosabb hazai és nemzetközi felmérések, valamint az operatív programokkal kapcsolatos tudnivalók.

A szakmai műhelyként is működő Tanács számos háttéranyagot, tanulmányt és elemzést készített az elmúlt időszakban, amelyek szintén fontos információként szolgálhatnak az infokommunikáció területén működő civil szervezetek és a piaci szereplők számára egyaránt.

A megújult honlap webcíme: www.nhit.hu.