Közösségi média

ev_honlapja_2015
Forrás: MMSz

Lehet nevezni

2015-ben is kiosztják az online szakma egyik legrangosabb díját. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által 14 éve életre hívott „Az Év Honlapja” pályázat szeptember 1-jén elindult. A szervezők összesen 25 kategóriában várják a nevezéseket.

Számos kritérium alapján választják ki a legjobbakat az „Év Honlapja” pályázaton. A „Honlapod a holnapod” korunk alapigazságának tekinthető, így a neves szakemberekből, a tavalyihoz képest új tagokból is álló zsűri a kiválasztott weboldalakkal szeretne példát mutatni, hogyan lehet komolyan venni az online jelenlétet, kiszolgálva ezzel az ügyfelek minden igényét.

„A közösségi intelligencia új dimenziója köszöntött ránk. A közösség felemel, befogad, oktat, vigyáz rád, kiküszöböli a hiányosságaidat, fejleszti a tudásodat, terjeszti a közösségi eredményeket és nem utolsó sorban elnézi a gyengéidet. A digitális jelenlét évek óta átalakulóban van, fejlődik. Idén rengeteg olyan pályázatot várunk, ami ezt a gondolkodást tükrözi, sőt ezt kihasználva a fejlesztők teljesen új, integrált platformokat működtetnek!”, nyilatkozta Varga István, a pályázat alapítója.

A pályázatra a már ismert 25 kategóriában várják a kizárólag magyar nyelvű honlapokat. Idén is lehetőséget kapnak a fiatalok, az Ifjúsági kategóriában a 14-18 év közötti tehetségek díjmentesen jelölhetik weboldalukat. Az elbírálásnál több szempont alapján értékelik a pályázatokat. Nem elég ugyanis a megnyerő dizájn: a marketingkommunikáció és a digitális média területén elismert szakemberekből álló zsűri többek között az innovatív megoldásokat, az interaktivitás lehetőségeit, a navigációt és a releváns tartalmat is értékeli. Ismét lesz közönségszavazás is, ahol bárki támogathatja a kiválasztott honlapokat a pályázat teljes ideje alatt.

Türr Nikolett, a pályázat projektvezetője az alábbiakban fogalmazta meg az operatív változásokat: „A pályázat szervezésénél mindig törekszünk a megújulásra, nekünk is tartanunk kell a lépést a folyamatosan fejlődő online világgal. Ezért idén modernebb honlappal, jelentkezési felülettel és zsűrimotorral készülünk a pályázati időszakra. A nevezési folyamatba szeretnénk bevonni a nagyközönséget is, így továbbra is él az a funkció, mellyel a hivatalos honlapon bárki egyetlen gombnyomással ajánlhatja a pályázatot a díjra érdemesnek tartott weboldal tulajdonosának, ezzel segítve, hogy kedvenc honlapja is versenybe kerülhessen.”

A szervezők szeptember 1. és október 31. között fogadják a pályázatokat, az ünnepélyes díjátadóra pedig december elején kerül sor Budapesten, ahol megismerhetjük 2015 legjobb honlapjait és kreatív megoldásaikat.

Bővebb információ itt, vagy info@evhonlapja.hu.