Menedzsment

infobal_nyito
Forrás: InfoBál

Teltházzal bálozott az ICT-szektor

Hamar megtelt az InterContiental Budapest szálloda bálterme és a táncparkett is a 3. InfoBálon, amelynek fő tematikáját az 1867-es kiegyezés 150. évfordulója adta. Ott voltunk, szórakoztunk, beszélgettünk, táncoltunk. Együtt voltunk.

Teljes mértékben megcáfolhatjuk azt a városi legendát, miszerint az ICT-szektorban dolgozó menedzserek merev, csak az informatikának létező és a bitek romantikájában élő emberek volnának. Minden eddiginél több vendéget vonzott ugyanis a február 18-ai InfoBál, amely idén Seszták Miklós Nemzeti fejlesztési miniszter fővédnökségével és Nyitrai Zsolt Stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott védnökségével zajlott, 500 bálozó részvételével.

Az 1867-es kiegyezés klasszikus, előkelő báli világát megidéző, ám programjában és zeneiségében lendületes, a mai trendeket tükröző társasági eseményen újdonságként és hagyományteremtő jelleggel idén először adták át az ITB-vel közösen alapított, "A jövő digitális vállalata" díjat, amelyet az MKB Bank nyert el. Hetényi Márk, a vállalat retail és digitális vezérigazgató-helyettese köszönőbeszédében elmondta: fontos visszajelzés számukra a díj, hiszen mindig is kiemelt figyelmet fordítottak a digitális banki megoldások fejlesztésére, felkarolására.

 

Az idei InfoBál alapító-szervezője, Oroján Sándor elmondta: "Az InfoBállal hagyományt teremtettünk, mára ez lett Budapest legnagyobb báli eseménye. A résztvevők köre és száma igazolja, hogy az infokommunikációs szektorban is van igény a tradicionális programra, a hagyománytisztelő eseményre. Már megvan a negyedik InfoBál időpontja is: 2018. február 17. Örömömre szolgál, hogy elmondhatom, a nehéz helyzetben lévő erdélyi gyermekeken segítő Dévai Szent Ferenc Alapítvány számára a bál jótékonysági árverésén közel félmillió forint gyűlt össze."

Szó szerint hajnalig mulattunk, a bál 2 órakor zárta kapuit, de emlékét őrzi tovább az a hitelesített adatokkal ellátott fénykép, amely – idén ugyancsak újdonságként – a résztvevőkről készült beléptetéskor.


(Az összes kép forrása: InfoBál)